مدیرکل بهزیستی مازندران:دستگاه‌های اجرایی مازندران حق مطالبه گواهی جداگانه از افراد دارای معلولیت ندارند


مدیرکل بهزیستی مازندران از تصویب رسمی شدن کارت معلولیت به عنوان یک مدرک معتبر در دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.
رقیه رحمانی در هفته گرامیداشت بهزیستی گفت: این سازمان از نگاه صرفاً حمایتی عبور کرده است و تصمیم‌گیری در بهزیستی بر پایه شواهد، حضور میدانی و نیازهای واقعی مردم انجام می‌شود. امروز رویکرد اصلی ما، توانمندسازی جامعه هدف، محله‌محوری و حل مسائل اجتماعی است.
وی بیان کرد: برنامه‌ریزی در حوزه اجتماعی باید مبتنی بر شواهد علمی، نیازهای واقعی جامعه و حضور میدانی مدیران باشد زیرا بدون شناخت دقیق مسائل و مشکلات مردم، امکان اتخاذ تصمیم‌های اثربخش وجود ندارد.
وی مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به شعار هفته بهزیستی با عنوان « بهزیستی کنار مردم» افزود: حضور مستمر مدیران در میان مردم، خانواده‌ها و مراکز خدمت‌رسان یکی از اصول مدیریت میدانی است و تصمیم‌گیری‌های صحیح زمانی شکل می‌گیرد که مدیران از نزدیک مسائل جامعه هدف را مشاهده و لمس کنند.
رحمانی گفت: در استان مازندران 26 مرکز و خانه حمایتی توانبخشی فعال است. نزدیک به دو هزار نفر از افراد دارای معلولیت در آنها خدمات تخصصی دریافت می‌کنند و همچنین حدود 200 مرکز و خانه حمایتی، مراکز اورژانس اجتماعی و مراکز ارائه‌دهنده خدمات تخصصی در سطح استان فعالیت دارند.

وی به فعالیت 111 مرکز مثبت زندگی در محلات استان اشاره کرد و گفت: این مراکز در کنار خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های داوطلب، نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارائه خدمات اجتماعی ایفا می‌کنند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به موفقیت استان در اجرای طرح «سلام محله» نیز خاطرنشان کرد: مازندران با ثبت‌نام بیش از 57 هزار داوطلب در حوزه‌های مختلف اجتماعی، روانشناسی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهداشت و خدمات عمومی، رتبه نخست کشور را کسب کرد.
رحمانی همچنین از انتخاب مازندران به عنوان یکی از هشت استان پایلوت راه‌اندازی «خانه مانا» خبر داد و گفت: این مراکز با هدف توانمندسازی نوجوانان 11 تا 19 سال، از طریق آموزش مهارت‌های زندگی و مشاوره و ارتقای توانمندی‌های فردی فعالیت می‌کنند.
وی با اشاره به اجرای طرح محله‌محوری در 125 محله استان از گلوگاه تا رامسر، گفت: این طرح با هدف شناسایی زودهنگام آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری از تبدیل مشکلات به بحران و ارتقای کیفیت زندگی مردم اجرا می‌شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اقدامات حوزه اشتغال بهزیستی مازندران هم اظهار کرد: در سال گذشته با پرداخت تسهیلات خوداشتغالی و کارفرمایی، زمینه ایجاد 2 هزار و 325 فرصت شغلی برای جامعه هدف فراهم شد.
رحمانی اظهار کرد: امسال تمامی طرح‌های تخصصی بهزیستی در 125 محله هدف استان متمرکز خواهد شد تا خدمات به‌صورت یکپارچه و متناسب با نیازهای هر منطقه به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم، وی در پایان از تصویب رسمی شدن کارت معلولیت به عنوان یک مدرک معتبر در دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و گفت: با دستور استاندار مازندران و تصویب شورای برنامه‌ریزی استان، کارت معلولیت به عنوان مدرک رسمی شناسایی شد و از این پس دستگاه‌های اجرایی حق مطالبه گواهی جداگانه از افراد دارای معلولیت نخواهند داشت.
24/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود