Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

155 نانوائی در آمل امروز ارزیابی شدند


رئیس اداره آرد و نان مازندران:
۲۷ واحد متخلف نانوایی در مازندران پلمپ شدند
رئیس اداره آرد و نان مازندران گفت:به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال در زنجیره تولید نان در قالب طرح ویژه بازرسی و نظارت بر عملکرد واحدهای خبازی در راستای تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا و همکاری اداره کل غله، فرمانداری ها، اتحادیه خبازان،دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت بازدید از ۷ شهرستان بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، جویبار، قائمشهر و آمل انجام شد و حدود ۳ هزار و ۲۵۰ واحد ارزیابی صورت گرفت که ۲۹۰ واحد اخطار اولیه دریافت کردند و ۱۲۷ واحد به خاطر عدم رعایت پروتکل بهداشتی پلمپ شدند.
علی رمضانی مقدم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح آمل با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی در تامین آرد نانوایی ها وجود ندارد؛اظهار داشت:سهمیه آرد هیچ کدام از نانوائی ها تغییری نکرده و مردم نگران تامین نان مورد نیاز خود نباشند.
وی کیفیت گندم را خوب ارزیابی کرد و افزود:نان خوب حاصل وجود گندم مرغوب ،آرد مناسب و نانوای ماهر است و آمل جزو شهرستان هایی است که نان خوب و با کیفیت در نانوایی های آن پخت می شود و مشکل خاصی تا کنون مشاهده نشده است.
رمضانی مقدم در خصوص بازدید امروز گفت:۱۵ تیم ستاد مرکزی اداره غله و اعضای کارگروه ستاد کرونا حدود ۱۵۵ واحد خبازی در آمل را مورد بازدید قرار دادند و از نظر صنفی، ساعت کار،میزان پخت، تعطیلات واحد خبازی،رعایت وزن چانه و مهم تر از همه رعایت پروتکل های بهداشتی مورد ارزیابی قرار می دهند و نتیجه ظرف ۳ روز آینده به فرمانداری شهرستان به عنوان رئیس کارگروه گزارش داده می شود.
۹۹/۹/۱۷آذر
نشریه صبح آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود