“تولید ۱۰تن گوشت شترمرغ در آمل”

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد: سالانه ۱۰تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سيدحسين اسلامي با بیان اینکه ظرفیت تولید شتر مرغ در شهرستان آمل 350قطعه (50قطعه مولد و 300قطعه پرواري) است گفت: سالانه 10تن گوشت، هزار و 300قطعه جوجه و هزار و 100عدد تخم شترمرغ در این شهرستان توليد مي شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: شترمرغ‌ ها اهلی بوده و پرهای آنها کاربرد زینتی داشته و در صنعت پوشاک نیز استفاده می‌شود. همچنین پوست شترمرغ‌ ها در صنعت تولید چرم هم مورد استفتده قرار می گیرد.
اسلامي روغن، پر و پوست را از فرآورده هاي پرورش شترمرغ عنوان کرد و گفت: از جمله سياست هاي راهبردي جهاد كشاورزي، توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئيني از منابع جديد شامل شترمرغ، بلدرچين، كبك و بوقلمون برای معرفي الگوهاي جديد تغذيه اي است.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :