اهدای فیش‌های حج عمره و جواهرت زنان آملی در پویش «ایران همدل»

به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، در این پویش که از سوی ستاد مردمی شهرستان آمل برای کمک به مردم فلسطین و لبنان و ستاد برگزاری نمازجمعه آمل انجام شد، شهروندان آملی هدایای نقدی و غیرنقدی خود را به پایگاه‌های برپا شده به این امر اهداء کردند.
چندین قطعه طلا و جواهرات خانم‌ها و چند سری فیش حج عمره زوج‌های آملی به این پویش مردمی اختصاص یافت.
امام جمعه آمل در حاشیه کمک‌های مردمی نمازگزاران آملی به مردم فلسطین و لبنان و جبهه مقاومت گفت: مردم انقلابی شهرستان آمل در لبیک به ندای رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، در چهارمین مرحله‌ پویش مردمی «ایران همدل» به‌منظور جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی هموطنان برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان در این کار خدا پسندانه پیشگام شدند.
حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان افزود: این ستاد مردمی با فراهم کردن همه شرایط برای کمک‌های اهدایی شهروندان آملی برای پیوستن به بزرگترین حرکت جمعی و مردمی‌ کمک به مردم فلسطین و لبنان هدایای غیرنقدی آنها را تحویل جمعیت هلال احمر خواهد داد و کمک‌های نقدی نیز به شماره حساب مخصوص اعلام شده دراین پویش واریز خواهد شد.
وی از استقبال و حضور متعهدانه شهروندان و نمازگزاران آملی در اکیپ‌های برپا شده کمک به مردم فلسطین و لبنان قدردانی کرد و گفت: تنها اقدام حمایتی که مردم ما در برابر ستمدیدگان این دو کشور و جبهه مقاومت می‌توانند انجام دهند، در همین بخش است.
امام جمعه آمل یادآورشد: این کمک‌ها با هدف پشتیبانی از جبهه مقاومت، تقویت ایستادگی و مقاومت در برابر تجاوزات و ظلم دشمنان و در پاسخ به نیازهای اضطراری مناطق درگیر انجام شده است.

1403/08/05

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود