مدیرکل انتقال خون مازندران:پایگاه انتقال خون آمل در ۲ شیفت کاری صبح و شب فعال هستند


مدیرکل انتقال خون مازندران زمان فعالیت پایگاه های انتقال خون را برای ماه رمضان اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، عبداله محمدی فیروزجایی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، ماه بخشش و ایثار گفت: مراکز اهدای خون استان در ماه مبارک رمضان بر اساس برنامه زمانبندی جدید آماده خدمت رسانی به داوطلبان اهدای خون هستند.
وی گفت: ساعت کاری مراکز اهدای خون مازندران در ماه رمضان در دوشیفت کاری، ۸ صبح تا ۱۳ و شب‌ها پس از افطار ساعت ۲۰ الی ۲۴ می‌باشد.
مدیرکل انتقال خون مازندران تصریح کرد: در این ایام پرفیض مراکز اهدای خون ساری، بابل و آمل همه روزه در ۲ شیفت کاری صبح و شب فعال هستند.
محمدی فیروزجایی در خصوص فعالیت مراکز اهدای خون چالوس، نور، تنکابن و رامسر عنوان کرد: این پایگاه‌ها شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و شب‌های قدر از ساعت ۲۰ تا ۲۴ پذیرای اهداکنندگان خون هستند.
وی بیان کرد: مراکز اهدای خون بهشهر و قائم شهر در شیفت شب و مرکز اهدای خون جویبار پنج شنبه‌ها از ساعت ۲۰ تا ۲۴ و مرکز اهدای خون گلوگاه روزهای شنبه و چهارشنبه در شیفت صبح از ۸ تا ۱۳ فعال خواهند بود.
مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به فعالیت مراکز اهدای خون استان در شب‌های قدر گفت: در روزهای ۲۹ اسفند، یکم و سوم فروردین که مصادف با شبهای قدر می‌باشد تمامی پایگاه‌های انتقال خون در شیفت شب از ساعت ۲۰ تا ۲۴ فعال و آماده دریافت خون از مردم عزیز هستند
محمدی فیروزجایی یادآورشد اهدای خون هدیه‌ای ارزشمند و عمل نیکوکارانه‌ای است که در هر لحظه می‌تواند جان انسانی را نجات دهد پس از همه مردم به ویژه جوانان مازندرانی دعوت می‌کنم تا در این ماه پرفضیلت به این اقدام انسان دوستانه بپیوندند و در تأمین خون مورد نیاز بیماران در کنار انتقال خون باشند.
13/12/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود