فرمانده انتظامی آمل:عاملان درگیری منجر به قتل در آمل دستگیر شدند

فرمانده انتظامی آمل با اعلام این خبر گفت:: به دنبال وقوع یک فقره درگیری در شهرستان آمل که منجر به قتل یک شهروند شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
سرهنگ کارآگاه مجید باقری اظهار داشت:
مصدوم بلافاصله برای مداوا به بیمارستان منتقل شد، با این حال، به دلیل شدت جراحات وارده و خونریزی شدید، متأسفانه این فرد در بیمارستان جان خود را از دست داد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: پس از اعلام این حادثه، تیم‌های متخصص پلیس با بهره‌گیری از اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده، تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عاملان این درگیری آغاز کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل، تصریح کرد: مأموران پلیس آگاهی با اقدامات فنی و تخصصی هر سه عامل این درگیری را شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند و متهمان با دستور دادستان برای سیر مراحل قانونی و روشن شدن ابعاد گوناگون پرونده به مرجع‌های قضایی معرفی شدند.
۱۴۰۴/۱۲/۷

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود