شهردار آمل خبر داد:۳۲۰ متر کانال هدایت آب‌های سطحی در آمل اجرا شد


شهردار آمل، از اجرای کانال هدایت آب‌های سطحی به طول ۳۲۰ متر در بلوار آیت‌الله یوسفیان خبر داد و آن را گامی در جهت کاهش آب‌گرفتگی معابر و ارتقای ایمنی شهروندان در فصل بارش دانست.
علی داودی با اشاره به این اقدام ارزشمند اظهار داشت: به‌منظور کاهش آب‌گرفتگی معابر و بهبود مدیریت روان‌آب‌های شهری، عملیات اجرای کانال هدایت آب‌های سطحی در بلوار آیت‌الله یوسفیان اجرا شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، وی با بیان اینکه طول این کانال ۳۲۰ متر است، افزود: این پروژه به همت واحد فنی و اجرایی شهرداری آمل و با هدف جمع‌آوری و هدایت اصولی آب‌های ناشی از بارندگی، کاهش تجمع آب در معابر و ارتقای ایمنی شهروندان در زمان بارش در حال اجرا است.
شهردار آمل ادامه داد: اجرای این پروژه بخشی از برنامه‌های مدیریت شهری برای بهبود زیرساخت‌های دفع آب‌های سطحی معابر و کوچه‌های سطح شهر هنگام بارندگی‌های فصلی است.
8/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود