مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران:تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت شهرک‌های صنعتی آمل


مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران به سفر شهرستانی اخیر استاندار مازندران به شهرستان آمل اشاره کرد و گفت: در بازدید از شهرک های صنعتی و ارزیابی های صورت گرفته مصوب شد که ۵۰۰ میلیارد ریال برای رفع مشکلات زیرساختی شهرک های صنعتی این منطقه تخصیص یابد.
یاسر امینی اظهار داشت:‌ کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی شبکه فیبر نوری شهرک صنعتی ۴۰ شهید جمشید آباد از جمله این مصوبات در حوزه زیرساختی است و برای اجرای آن چهار میلیارد ریال اعتبار از منابع داخلی شرکت شهرک های صنعتی مازندران اختصاص داده شد.
وی ادامه داد:‌ با توجه به اینکه راه دسترسی فعلی به این شهرک صنعتی راه روستایی و نامناسب برای تردد خودروها است ساخت راه مناسب در دستور کار گرفت که برای این منظور نیاز به آزادسازی ۳.۵ کیلومتر مسیر است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران گفت:‌ با اقدامات قبلی انجام شده حدود ۱.۵ کیلومتر از مسیر آزادسازی شد و برای مابقی مسیر در سفر شهرستانی استاندار مازندران تصمیم گیری های لازم انجام شد.
به گفته امینی با توجه به قرار گرفتن راه دسترسی قبلی این شهرک در حاشیه رودخانه هراز و تخریب مسیر براثر سیلاب با دستور استاندار مازندران از شرکت آب منطقه ای و اداره کل راه و شهرسازی مازندران می خواهیم در ساخت و تکمیل این راه تسریع شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی هزینه اجرای این طرح را ۲۸۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : با ساخت این راه، ‌شهرک صنعتی جمشید آباد به اتوبان اصلی شهر آمل متصل می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران به مصوبه سفر شهرستانی استاندار مازندران برای تامین زیرساخت های مورد نیاز شهرک صنعتی امامزاده عبدالله به عنوان دیگر مجموعه صنعتی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: خرید تجهیزات تصفیه خانه این شهرک با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال مصوب شد.

1402/10/6

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود