آیین اختتامیه نمایش «فریاد زیر آب» در آمل برگزار شد

آیین اختتامیه نمایش« فریاد زیر آب» با حضور پرشور مسئولان و مردم فرهنگ دوست شهرستان آمل در سالن تئاتر شهر این شهرستان برگزار شد.
آیین اختتامیه با شکوه نمایش «فریاد زیر آب» در آملبه گزارش ایکنا از مازندران، آیین اختتامیه نمایش «فریاد زیر آب» با حضور پرشور مسئولان و مردم فرهنگ دوست شهرستان آمل در این شهرستان برگزار شد.
نمایش دفاع مقدسی «فریاد زیرآب» به نویسندگی و کارگردانی امیر امیرنیا، سرپرست گروه نمایشی تالیکاک شهرستان آمل، از یکم تا دهم دی‌‌ماه، در سالن تئاتر شهر مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) آمل به اجرا در آمد.
داستان این نمایش به گذشته‌ای از زمان جنگ که زمان عقب‌نشینی نیروهای خودی است برمی‌گردد و به شجاعت و شهادت نیروها و ترسیدن یک نفر از آنها می‌پردازد. به‌روز بودن و مباحثه نسل کنونی و نسل جبهه و جنگ از ویژگی‌های خاص این نمایش است.
نمایش در دو روایت به حماسه‌آفرینی رزمندگان دوران دفاع مقدس و فضای بعد از دوران دفاع مقدس از دریچه بازماندگان و خانواده شهدا می‌پردازد.
لیلا، نوزادی بود که یک‌ماه قبل از تولد، پدرش به منطقه جنگی اروند رود اعزام می‌شود، بی‌آنکه توفیق مرخصی جهت دیدار با خانواده اش داشته باشد، طی عملیاتی در منطقه اروند رود به درجه شهادت نایل می آید.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایکنا، لیلا سال‌ها از زبان مادرش با خاطرات و تصاویر پدرش ارتباط قلبی پیدا کرده و زندگی می‌کند و گاهاً پدرش را در خواب می‌بیند و مشتاقانه با پدر هم‌کلام می‌شود و این‌گونه شکل هم‌کلامی در عالم خواب باعث آرامش و قوت قلب لیلا می‌شود، به‌طوری‌که لیلا در انجام کارهای مهم در عالم خواب با پدرش تبادل نظر می‌کند و کارهایش را وفق مراد دل پدرش انجام می‌دهد.
لیلا ۲۰ ساله در آستانه ازدواج تصمیم بر آن می‌گیرد که تا به اتفاق نامزدش براساس نشانی‌های دریافتی در عالم خواب از سوی پدر به محل شهادتش در اروندرود عزیمت کرده و از پدر شهیدش کسب اجازه عروسی کند.
در پایان نمایش با پیدا شدن اجساد مطهر شهدا در این منطقه، خواب دختر تعبیر می‌شود و …
دستیاریِ کارگردانی این نمایش را الیاس حقیقی به عهده دارد و غزاله شعبانی به عنوان مدیر و منشی صحنه، محمد محمدی به عنوان آهنگساز در این نمایش همکاری دارند.
الیاس حقیقی، شقایق قائی‌پور، جمال خرمی، عباس بیژنی، امیرحسین بابازاده، حافظ حسینی، حسین اهنزی و سعید علیجانپور در این نمایش به ایفای نقش پرداختند. زهرا نظری به عنوان طراح لباس، غزاله شعبانی و الیاس حقیقی به عنوان طراحان پوستر، جویا شعبانی و خاطره ابراهیمی به عنوان مسئول افکت، نور و صدا، فادیا دسترنج به عنوان چهره‌پرداز و تدارکات، فادیا دسترنج، الیاس حقیقی، علیرضا امیرنیا و مریم رشیدی به عنوان طراحان دکور، فاطمه نظری به عنوان دستیار طراح لباس و طاهره ابراهیمی به عنوان عکاس هنری در این نمایش همکاری داشتند.
در پایان نمایش روز دهم با حضور مسئولان لشگری و کشوری شهرستان آمل با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی از بازیگران و عوامل فنی و دست اندرکاران این نمایش تجلیل شد.

1402/10/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :