مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری:۳ خاور چوب قاچاق در آمل توقیف شد


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری از شناسایی و توقیف سه خاور و یک نیسان حامل چوب جنگلی قاچاق در شهرستان‌های آمل و بابل خبر داد.
علی باقری اظهار کرد: در جریان گشت و سرکشی مأموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل و با هدف پیشگیری از تخلفات و مقابله با قاچاق چوب، سه دستگاه خاور حامل چوب جنگلی قاچاق در حوزه استحفاظی این شهرستان شناسایی و توقیف شد.
وی تصریح کرد: این خودروها پس از توقیف، به همراه محموله‌های مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران همچنین با اشاره به کشف مورد دیگری از قاچاق چوب در استان گفت: همزمان با این عملیات، مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی در حوزه استحفاظی بندپی شرقی شهرستان بابل، در حین گشت‌زنی در محورهای مواصلاتی، یک دستگاه خودروی نیسان حامل چوب‌آلات جنگلی قاچاق را شناسایی و توقیف کردند.
باقری ادامه داد: این اقدام با همکاری فرمانده یگان حفاظت اداره شهرستان و نیروهای حفاظتی نکاچوب انجام شده و محموله کشف‌شده به همراه خودرو برای طی مراحل قانونی ضبط شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی با تأکید بر استمرار برخورد با متخلفان تصریح کرد: یگان‌های حفاظت منابع طبیعی به‌صورت مستمر در سطح استان فعال هستند و با هرگونه قطع غیرمجاز درختان و حمل و قاچاق چوب، مطابق قانون برخورد قاطع خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی، مراتب را از طریق سامانه‌های ارتباطی این اداره‌کل گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.
1/11/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود