سرپرست آموزش و پرورش:۶۲ هزار دانش‌آموز آملی سال تحصیلی را آغاز می‌کنند


سرپرست آموزش و پرورش آمل با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس، از ثبت‌نام ۶۲ هزار و۶۶۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد، ۱۷ هزار و ۶۵۴ نفر در مدارس غیردولتی و ۴۵ هزار و ۶ نفر در مدارس دولتی مشغول به تحصیل هستند که نشان‌دهنده اعتماد جامعه به نظام تعلیم و تربیت است.
مرتضی عسگری با اشاره به توسعه کمی و کیفی فضای آموزشی، افزود: آموزش و پرورش آمل با ۴۶۶ مدرسه، متشکل از ۱۴۹ واحد غیردولتی و ۳۱۷ مدرسه دولتی، فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده است. در این مدارس، ۲,۸۷۶ کلاس درس دایر شده که یک‌هزار و ۹ کلاس در بخش غیردولتی و یک‌هزار و ۸۶۷ کلاس در مدارس دولتی قرار دارد.
سرپرست آموزش و پرورش آمل میانگین تراکم کلاسی در شهرستان را حدود ۲۲ دانش‌آموز عنوان کرد و گفت: این رقم در مدارس غیردولتی به‌طور میانگین ۱۸ نفر و در مدارس دولتی ۲۴ نفر است که نشان‌دهنده توزیع مناسب فضای آموزشی و توجه به کیفیت فرآیند یاددهی-یادگیری است.
عسگری از حضور ۳ هزار و ۷۲۰ معلم رسمی در آغاز سال تحصیلی خبر داد و خاطرنشان کرد: با احتساب نقل و انتقالات، حدود ۲ هزار معلم مجرب و متعهد دیگر نیز در مدارس غیردولتی مشغول به خدمت خواهند شد.
وی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد کتب درسی در مقطع ابتدایی و متوسطه اول توزیع شده است، به خانواده‌ها اطمینان داد که کتاب‌های دوره متوسطه دوم نیز به‌زودی و پیش از شروع درس‌ها، در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.
سرپرست آموزش و پرورش آمل مهم‌ترین چالش پیش روی آموزش و پرورش آمل را موضوع پویایی جمعیت و مهاجرت عنوان کرد و گفت: با توجه به صنعتی بودن شهرستان و استقرار حدود ۷۰ درصد از شهرک‌های صنعتی استان در آمل، این شهرستان پذیرای مهاجران بسیاری است که موجب نوسان در آمار دانش‌آموزی می‌شود. ما این چالش را با برنامه‌ریزی به فرصتی برای تبادل فرهنگی و تقویت همبستگی اجتماعی تبدیل خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، عسگری در ادامه با اشاره به آمادگی برای آموزش‌های مجازی، افزود: خوشبختانه به برکت تجربه دوران کرونا، زیرساخت‌ها و آمادگی لازم در مدارس و میان معلمان برای ارائه آموزش‌های مجازی با کیفیت، اعم از آموزش اصلی یا مکمل، وجود دارد و جای هیچ نگرانی نیست.
31/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود