معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل:رونق کشت سبزیجات در اراضی کوهستانی لاریجان آمل


معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از استمرار عملیات فنی و نظارتی بر مزارع سبزیجات بخش لاریجان با هدف ارتقای کیفیت تولید و تامین محصولات سالم خبر داد.
محمدهادی‌زاده، اظهار داشت: این اقدام در راستای رصد دقیق مراحل داشت و رشد محصولات کشاورزی و با هدف شناسایی چالش‌های پیش‌روی بهره‌برداران انجام شد. در جریان این بررسی‌ها، ضمن پایش سلامت مزارع، توصیه‌های لازم جهت مدیریت تغذیه گیاهی و مبارزه بیولوژیک با آفات به کشاورزان منطقه ارائه گردید.
وی افزود: بخش لاریجان به دلیل شرایط اقلیمی منحصر‌به‌فرد، یکی از قطب‌های مهم تولید سبزیجات باکیفیت در شهرستان آمل محسوب می‌شود. هدف ما از بررسی‌های میدانی و ارائه آموزش‌های ترویجی، توانمندسازی بهره‌برداران برای بهره‌گیری از دانش روز کشاورزی جهت افزایش راندمان تولید در واحد سطح است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خاطرنشان کرد: تلاش مدیریت جهاد کشاورزی معطوف به آن است که با پایش مستمر و ارائه دستورالعمل‌های فنی، از نوسانات تولید جلوگیری کرده و ضمن حمایت از کشاورزان سخت‌کوش این منطقه، امنیت غذایی را با تولید محصولات سالم و باکیفیت تقویت نماییم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، هادی‌زاده گفت: کشاورزی در مناطق بالادست و کوهستانی، نه تنها موتور محرک اقتصاد محلی است، بلکه در پیوند مستقیم با مفاهیم اقتصاد مقاومتی و پایداری تولید قرار دارد. حمایت از کشاورزان بخش لاریجان، به معنای تقویت زنجیره تأمین محصولات سالم و کاهش وابستگی است. ما بر این باوریم که با ترویج روش‌های نوین کشاورزی و نظارت مستمر بر روند تولید، می‌توان بهره‌وری را به حداکثر رساند.
شایان ذکر است، در این برنامه نظارتی، نحوه آبیاری، مدیریت نهاده‌های کشاورزی و مسائل مربوط به عرضه محصولات در بازار مصرف مورد ارزیابی قرار گرفت تا ضمن تسهیل فرایند تولید، بستر مناسبی برای بهبود معیشت کشاورزان فراهم گردد.
6/5/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود