فرمانده انتظامی آمل:بنز ۱۰ میلیارد تومانی با پلاک گرجستان در آمل توقیف شد


فرمانده انتظامی آمل از توقیف بنز GT ۶۳ با پلاک گرجستان به ارزش حدود ۱۰ میلیارد تومان در محور هراز خبر داد. دلیل توقیف: نقص مدارک راننده و نبود تاریخ اعتبار در قبض حواله خروج اموال تملیکی؛ خودرو به ظن قاچاق توقیف و به مراجع مربوطه منتقل شد.
مجید باقری جامخانه؛ در تشریح جزئیات این عملیات پلیسی اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان آمل در جریان اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، با همکاری و هماهنگی عوامل پلیس آگاهی استان مازندران، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور هراز، به یک دستگاه خودروی سواری بنز ۶۳ GT مشکی‌رنگ با پلاک کشور گرجستان برخورد کردند و آن را متوقف نمودند.
وی در ادامه افزود: در بررسی‌های به‌عمل‌آمده، مدارک ارائه‌شده از سوی راننده این خودرو مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت و مشخص شد که وی تنها یک برگ قبض حواله خروج اموال تملیکی را در اختیار دارد که این قبض فاقد تاریخ اعتبار است؛ موضوعی که موجب شد خودرو به ظن قاچاق توقیف و برای بررسی‌های بیشتر و طی مراحل قانونی به مراجع مربوط منتقل شود.
فرمانده انتظامی آمل با بیان اینکه ارزش تقریبی این خودروی لوکس ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در این زمینه پرونده قضایی تشکیل شده و موضوع برای بررسی وضعیت خودرو و طی مراحل قانونی در دست رسیدگی قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از سفیر هراز، باقری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ادامه برخورد قاطعانه و بدون اغماض پلیس با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، اطلاعات خود را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم در اسرع وقت صورت گیرد.
27/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود