جشنواره نوجوان خوارزمی در آمل برگزار شد


دوازدهمین جشنواره نوجوان خوارزمی با محور بازارچه کسب و کار دانش آموزی در مدارس دخترانه شهید بهروز غلامی بخش دشت سر آمل برگزار شد.
مدیر مدرسه دخترانه شهید بهروز غلامی بخش دشت سر آمل گفت: در این دوره جشنواره حدود ۱۳مدارس دخترانه مقطع متوسطه اول آمل شرکت کردند که جشنواره در۱۳ غرفه از دست ساخته‌های دانش آموزان شامل کارسنگ و سرامیک و چوب، گلسازی، شمع، کار‌های بافت سبد سازی، خیاطی، زیورآلات دست ساز و محصولات خوراکی شامل شیرین‌های سنتی، انواع نقل و شکلات، غذا‌های خانگی، محصولات خام کشاورزی را به مدت دو روز به نمایش گذاشتند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ فهیمه صالحی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی دانش آموزان با مهارت کسب و کار عنوان کرد افزود:دانش‌آموزان در این جشنواره، هویت خود را شناخته و جایگاه خود را در کلاس درس و منطقه مشخص می‌کنند و چرا که ما با ساختن نسلی متعهد، آینده خودمان و آینده کشوری را می‌سازیم و دستاورد‌های به نمایش گذاشته شده دانش‌آموزان در جشنواره خوارزمی که آینده‌سازان میهن اسلامی‌مان هستند، نشان داد که فرزندان ما فاتح قله‌های علم و دانش در آینده هستند.
28/11/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود