امام جمعه آمل:دهه کرامت باید با نشاط دینی، خدمت اجتماعی و معرفت‌افزایی همراه شود


امام جمعه آمل دهه کرامت را یادآور لطیف‌ترین علائق و وفاداری بی‌نظیر خواهر نسبت به مقام معنوی برادر دانست و گفت: ۱۰ روز اول ذی‌القعده، فاصله بین دو ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و برادر بزرگوارشان امام رضا ( ع) به‌عنوان دهه کرامت نامیده می‌شود و علت این نامگذاری، کرامت و بزرگواری این خواهر و برادر است و امیدوارم بتوانیم برنامه‌هایی در شأن اهل‌بیت (ع) در این دهه برگزار کنیم.
حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان در نشست خبری تبیین برگزاری جشن های «خورشید و ماه» شهرستان آمل و با تبریک دهه کرامت، با تاکید بر ایجاد نشاط اجتماعی، اظهار داشت: دهه کرامت باید با نشاط دینی، خدمت اجتماعی و معرفت‌افزایی همراه شود تا نام و پیام اهل‌بیت(ع) در متن زندگی مردم جاری گردد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: مردم، اصلی‌ترین سرمایه مراسم‌های مذهبی هستند. تجربه تاریخی نشان داده است که هر جا مردم در میدان بوده‌اند، آن حرکت ماندگار شده است.
امام جمعه آمل ضمن تقدیر از همکاری رسانه‌ها در ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی، به اهمیت بهره‌گیری از رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و ایجاد شور اشاره کرد و گفت: رسانه ها می توانند با انعکاس خبری خود در بین مردم آنها را با آگاهی ارزش های سیره و معارف مطرح شده در برنامه ها همراهی و شور رضوی را ایجاد کنند تا این برنامه‌ها گامی مؤثر در راستای ارتقای سطح فرهنگی و معنوی جامعه باشد.
9/2/1404
.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود