مدیر مرکز رشد ‌و نوآوری شهرستان آمل اعلام کرد:حمایت مرکز رشد و نوآوری آمل از ۴۲ واحد فناور


مدیر مرکز رشد ‌و نوآوری شهرستان آمل با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۲ واحد فناور و دانش‌بنیان تحت حمایت پارک علم‌ و فناوری در شهرستان آمل مستقر هستند، گفت: این واحدها در حوزه‌های کشاورزی، تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت دارند.
محمدابراهیم پور، با اشاره به افزایش فضای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از ۳۰۰ متر به ۱۲۰۰ متر، افزود: در حال حاضر باتوجه‌به استقرار مرکز رشد و نوآوری آمل در مرکزیت این شهر و استقبال بی‌نظیر صاحبان ایده و کسب‌وکار، فضای ظرفیت جدید تکمیل شد که نیازمند گسترش فضای استقرار هستیم.
مدیر مرکز رشد و نوآوری شهرستان آمل به اقدامات حمایتی مرکز رشد و نوآوری شهرستان آمل از شرکت‌ها، گفت: مرکز رشد باهدف افزایش حمایت‌ از شرکت‌های مستقر در دانشگاه‌های این شهرستان و هم‌چنین افزایش فضای کالبدی، با امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه غیردولتی شمال و دانشگاه دولتی فناوری‌های نوین آمل اقدام کرد.
ابراهیم‌پور تصریح کرد: هم‌زمان با برگزاری رویداد ” تانا” (توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها) در استان مازندران موفق به انعقاد قرارداد رفع نیاز فناورانه صنایع توسط شرکت‌های دانش‌بنیان آمل شدیم که از موفقیت‌های مرکز محسوب می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه همراه با بازدیدهای متوالی از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی شهرستان آمل، نیازها و چالش‌های واحدهای صنعتی و شرکت‌های مستعد دانش‌بنیان را شناسایی کردیم، گفت: پس از آن تأمین مالی شرکت‌ها بر اساس قانون به مبلغ بیش از ۳۱۰ میلیارد ریال انجام شد که این حجم از تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرستان آمل بی‌نظیر بود.
مدیر مرکز رشد و نوآوری شهرستان آمل با بیان اینکه بیش از ۶۰ میلیارد ریال از منابع داخلی به واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان کمک شده است، اضافه کرد: براساس آیین نامه معاونت علمی ‌و فناوری رئیس جمهوری در حال حاضر مشغول بررسی ۲واحد فناور برای دانش‌بنیان شدن هستیم.

1402/10/27

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود