بی‌برقی، همنشین چند ساله ساکنان شهرک ۱۳۸ واحدی پارسیان آمل

قفل بی مهری که در چند سال اخیر مسکن ۱۳۸ واحدی شهرک پارسیان آمل با آن مواجه شده بود، گویا برای ساکنان این شهرک تمامی ندارد و بی برقی ساکنان این شهرک همچنان بعد از سال‌ها با وجود انجام تعهدات مالک به متقاضیان و همکاری نکردن اداره توزیع برق شهرستان آمل و مازندران همچنان ادامه دارد.

گویا مشکلات مسکن مهری‌ها تمامی ندارد. آن‌هایی که سال‌ها پیش به امید خانه‌دار شدن ثبت‌نام کردند و دار و ندارشان را برای خانه‌های مهر واریز کردند با بی‌مهری مسئولان مواجه شده و مسکن مهرشان را به‌موقع تحویل نگرفتند.

مسکن مهر که در طول چند سال اخیر فقط با تغییر نام در بین مردم دلبری کرده و اکنون به اقدام ملی مسکن تغییر عنوان داده را می‌توان از پرماجراترین طرح‌های چند سال اخیر دانست که با وجود نارضایتی مکرر مالکان آنها اما تاکنون پیمانکاران و مسئولان در قبال رفع مشکلات بی‌شمار آن زیر بار نرفته و از طرق مختلف مشکلات را منکر می‌شوند.

حالا هم در شرایطی قیمت مسکن به طرز سرسام‌آوری افزایش پیدا کرده برخی از این خانه‌ها بدون آب، برق، گاز و آسانسور افتتاح می‌شود و همین موضوع زندگی ساکنان مسکن مهر در شهرک پارسیان آمل درمنطقه ” شامحله” این شهر را با مشکلات بسیار زیادی مواجه کرده است.

شماری از ساکنان این شهرک با بیان اینکه پیمانکار ساخت واحدهای شهرک در تحویل به موقع واحدها و نیز کمتر از قیمت مسکن در مناطق دیگر تحویل داده است، گفتند: انتظار است، مسئولان مربوطه از جمله شرکت توزیع برق مازندران و اداره توزیع برق شهرستان آمل نسبت به انجام تعهدات خودشان به پیمانکاران و ساکنان مجتمع‌ها مسئولیت پذیرتر باشند.

یکی از ساکنان این شهرک که گفته بعد از ۴۰ سال اجاره نشینی در شهرک مسکونی پارسیان آمل صاحب خانه شده است، به خبرنگار ایسنا گفت: به خاطر اجاره بالا و درآمدهای کم مجبور به سکونت در واحدهای تحویلی با وجود نداشتن برق شدیم.

این خانم افزود: واقعا در شرایط فعلی که قیمت خرید مسکن و زمین چندین برابری شده و افراد متوسط و ضعیف جامعه توان خرید ندارند، انتظاراست که مسئولان امر از فرمانداری شهرستان، ادارات مربوطه واقعا پای کار باشند و شعاری که دولت برای خانه‌دار شدن مردم اعلام می‌کند، درعمل ثابت کنند.

مالک دیگری در این شهرک که با مشاهده پیگیری خبرنگار ایسنا  از مشکلات اهالی این شهرک خوشحال شده بود، خودش را جلو کشید و با بیان اینکه «شما را به خدا پیگیر و صدای مشکلات مردم این شهرک باشید.»

این خانم افزود: من با فروش طلا و جواهرت و ماشین شوهرم بعد از ۱۰ سال خانه به‌دوشی، دراین شهرک موفق به خرید یک واحد در قالب طرح اقدام ملی مسکن شدیم.

وی ادامه داد: اینکه در حال حاضر واحد ما کنتور برق ندارد، مسیر ورودی به شهرک کاملا شب‌ها کاملا خاموش است و اینکه امکان دعوت از آشناها و میهمان در این شرایط خجالت آور و انصافا زیبنده نیست.

وی ابرازامیدواری کرد،  مسئولان امر برای برون رفت از این مشکل گره گشایی و اگر پیمانکار شهرک حق وحقوقی و مطالبه‌ای برای ساکنان شهرک دارد، رسیدگی کنند.

حاج قاسمعلی حیدری انبوه ساز و متولی طرح اقدام ملی مسکن ۱۳۸ واحدی پارسیان آمل، پس از نامه نگاری‌های فراوان و بروکراسی‌های طاقت فرسای اداری، نتیجه نگرفتن از فرایندی که درنهایت باعث بدقولی ناشی از تاخیر در دریافت انشعاب‌های آب و برق به مالکان این شهرک گله‌مند بود، از پیگیری تیم رسانه‌ای ایسنا قدردانی کرد.

این اقدام‌ها پس از آن صورت گرفت که مالکان طرح مسکن مهرسابق وطرح اقدام ملی مسکن فعلی از تاخیر طولانی مدت در تحویل خانه‌ها گله مند بودند و با گلایه از مهندس حیدری مجری وانبوه ساز این پروژه خواهان پاسخ صریح واعلام زمان مشخص برای تحویل خانه‌هایشان بودند.

 مطالبه‌ای که با توجه به شرایط سخت اقتصادی برای رهن، اجاره و حتی خرید خانه، فشارمضاعفی به خانواده‌ها به خصوص خانه اولی‌های شهرک پارسیان آمل که آینده زندگی مشترک‌شان را به امید در زیر سقف یکی از خانه‌های این شهرک داشتند، ایجاد شده بود.

۸۸ واحد فاز یک شهرک تحویل شد

قاسمعلی حیدری، ازایثارگران هشت سال دفاع مقدس و یکی از چهره‌های نامدار و از انبوه سازان نمونه شهرستان آمل که سابقه بیش از ۲۵ ساله در ساخت خانه‌های خودمالکی برای شهروندان آملی و دیگر شهرهای استان در کارنامه کاری خود دارد، درهمه این سال‌ها با تحویل به موقع، رعایت استانداردهای ملی ساختمان و تعهد به مالکان همواره نام نیک ازخود برجای گذاشته بود، و در یک اقدام ماندگار و بنا به درخواست عده‌ای از مالکان تعاونی مسکن مهر۲۸ درسال ۸۹ درپی ناتوانی و بی‌تعهدی پیمانکار قبلی پروژه، خواستار ادامه ساخت این مجموعه توسط او شدند.

حیدری در تشریح فرایند شروع کار پروژه مسکن ۱۳۸ واحدی شهرک پارسیان آمل به خبرنگار ایسنا گفت: ازهمان موقع تحویل، این پروژه چندین سال ساخت آن کاملا متوقف شده بود و پیمانکار عملا توان پیش بردن کار را نداشت و پس از آن با نشستی که با مسئولان وقت شهرستان داشتیم، و توافق‌های انجام شده و مساعدت بانک مسکن و اداره کل راه و شهرسازی شهرستان و استان فرایند دریافت تسهیلات انجام و واحدها ساخته شد و در فاز یک تاکنون ۸۸ واحد در این شهرک تحویل متقاضیان شد.

 بیشترین گلایه از همکاری نکردن اداره برق

وی ادامه داد: واحدهای باقیمانده که در مراحل پایانی ساخت قرار دارد، برخی انشعاب‌های آب و گاز آنها انجام شده، اما تنها اداره‌ای که در این مدت هیچ همکاری نکرده است، اداره برق شهرستان و استان بوده که باعث تاخیر در کارها و مشکلات برای ساکنان این شهرک شده است.

پیمانکار ساخت شهرک مسکن ۱۳۸ واحدی اقدام ملی مسکن گفت: برای این پروژه با پیگیری‌هایی که انجام شده در سال ۹۶ مطابق نقشه و طرح‌های اجرای نظام مهندسی و شهرداری و دیگر ادارات مربوطه استعلام‌ها پروانه آن صادر شد و این در حالی است که در هیچ جای این نقشه برای انتقال برق به این شهرک پست زمینی تعریف وعنوان نشده بود.

حیدری افزود: با وجود اینکه فنداسیون واحدهای این شهرک انجام شده بود، اداره برق به ما اعلام می‌کند که شما باید پست زمینی بگیرید، در حالی که باید بخشی از ساختمان‌ها تخریب می‌شدند، و منطقی بود که در زمان پاسخ به استعلام‌ها اعلام می‌کردید نه اینکه فرایند ساخت شروع شده و حتی برای انتقال هوایی پست برق به شهرک از جاده مسیردسترسی به شهرک، از من تعهد هم گرفته و ملزم به امضا شدم و بهای یک میلیارد و۷۰۰ میلیون تومانی بابت نصب ترانس وتابلوهای فشارقوی به شهرک پرداخت کردیم.

وی اضافه کرد، با وجود اینکه برای این پروژه از مسیر انتقال برق تا مسیر درخواست شهرک پارسیان حدود ۳۰۰ متر انجام شده و برابر قانونی که خود اداره برق اعلام می‌کند، با انجام این حجم از کار و مسافت انتقال ملزم به دریافت تخفیف ویژه در کنتور برق بودیم که متاسفانه این مورد را هم اداره برق از ما دریغ کردند و با وجود پیگیری‌های متعدد و نامه‌هایی که مشاور وزیر نیرو دستور داده و از شرکت توزیع برق استان هم درخواست کردیم، تاکنون جوابی ندادند.

پروژه‌ای که سه دولت به خود دید!!

این انبوه ساز نمونه آملی با انتقاد از طولانی شدن فرایند ساخت مسکن برای ۱۳۸  خانوار در شهرک پارسیان واقع در منطقه شامحله آمل گفت، این پروژه به نام تعاونی مسکن مهر ۲۸ در سال‌های آخر دولت “احمدی نژاد” (نهم و دهم) ثبت شده، در دولت هشت ساله “روحانی” (یازدهم و دوازدهم) عملا متوقف و اکنون هم در دولت “رئیسی”(سیزدهم) به علت همکاری نکردن برخی ادارات شهرستانی و استانی از جمله اداره برق  وضعیت نامشخصی دارد و به عنوان پیمانکار همچنان ازعدم همکاری این اداره و اداره استانی گلایه‌مند هستیم، که چرا مسکن مهر و یا اقدام ملی، نه به مالکان برای خانه‌دار شدن و نه پیمانکار برای ساختن، متاسفانه روی خوشی نشان ندادند.

  افتخارم تحویل ۹۰۰ خانه اولی در شهرستان آمل

 مهندس حیدری گفت، افتخار بنده این است که با ۲۵ سال سابقه کار درحوزه ساخت مسکن در شهرستان آمل، با عنایت خداوند واعتمادی که شهروندان و تلاشی که همکارانم داشتند، توفیق ساخت و تحویل بیش از۹۰۰ خانه اولی به متقاضیان داشتم.

وی اضافه کرد، متاسفانه در پروژه مسکن ۱۳۸ واحدی شهرک پارسیان فقط کم کاری و بدقولی برخی ادارات شهرستان را دیدم و واقعا هم مانده‌ام که مشکل و گیر کار در کجا هست؟ مدارکی که مربوط به خواست آقایان بوده تحویل آنها شد، چرا آقایان مسئول با امروز و فردا کردن‌های خودشان، ۱۳۸ خانواده را از خانه‌دار شدن محروم می‌کنید.!

 تا آخر پای تعهدم به مالکان شهرک پارسیان هستم

این انبوه ساز در پایان با بیان اینکه به مالکان شهرک پارسیان که امیدشان به ما هست، تا پایان کار و تحویل تمامی واحدها پای تعهد وقولی که به آنها دادم خواهم بود، گفت، امیدوارم که مسئولان شهرستانی از جمله فرماندار ویژه شهرستان آمل و مهندس فیاض رییس شرکت توزیع برق شهرستان آمل درجهت کارگشایی و خانه‌دارشدن ۱۳۸متقاضی شهرک پارسیان دلسوزانه و متعهدانه پای کار و تکمیل این پروژه باشند.

1402/7/29

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود