همزمان با هفته بسیج دانشآموزی و ۱۳ آبان روز دانشآموز، اولین سالن تیراندازی دانشآموزی مازندران راهاندازی شد.
رئیس هیئت تیراندازی آمل در حاشیه افتتاح سالن تیراندازی دانش آموزی اظهار کرد: به همت هیئت تیراندازی شهرستان آمل، تجهیز و آمادهسازی سالن تیراندازی به اهداف ثابت در دبیرستان پسرانه شاهد به بهرهبرداری رسید.
ناظره رضایی با اشاره به اینکه در حال حاضر این سالن با دو خط تیراندازی دایر و در آینده به ۴ خط افزایش خواهد یافت، هدف از راهاندازی این سالن ارتقای فرهنگ تیراندازی و استعدادیابی در مدارس ذکر کرد.
وی با بیان اینکه سالن مذکور اولین سالن دانشآموزی تیراندازی است، اضافه کرد: این سالن تیراندازی از محل خیرین ساخته شده و تجهیز آن توسط هیأت تیراندازی شهرستان آمل صورت گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، رئیس هیئت تیراندازی آمل هزینه اجرایی این سالن را ۵ میلیارد ریال اعلام کرد.
گفتنی است: شهید عبدالرسول زرین تکتیرانداز ایرانی در دفاع مقدس بود که یازدهم اسفندماه ۱۳۶۲ و در مرحله دوم عملیات خیبر به شهادت رسید. به گفته همرزمانش در ۷۰۰ شلیک وی، فرماندهان و نیروهای تأثیرگذار عراقی کشته شدند.
14/8/1404





