مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل:زنبور تریکوگراما در هزار و ۳۷۲ هکتار از شالیزارهای آمل رهاسازی شد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از اجرای عملیات رهاسازی زنبور تریکوگراما در هزار و ۳۷۲ هکتار از شالیزار‌های این شهرستان با هدف کنترل بیولوژیک آفات و کاهش مصرف سموم شیمیایی خبر داد.
محمد هادی‌زاده گفت: در راستای توسعه مدیریت تلفیقی آفات و حفظ سلامت محصولات کشاورزی، کارشناسان حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل عملیات رهاسازی زنبور تریکوگراما را در ۹۷۲ هکتار از شالیزار‌های شهرستان اجرا کردند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی اظهار داشت: همچنین در قالب طرح جهش تولید در شالیزارها، این عملیات در ۴۰۰ هکتار دیگر از اراضی هدف انجام شد تا ضمن کنترل مؤثر آفات، زمینه افزایش تولید و توسعه کشاورزی پایدار فراهم شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از روش‌های غیرشیمیایی در مدیریت آفات، از شالیکاران خواست برای اجرای برنامه‌های کنترل بیولوژیک و حفظ سلامت محیط زیست، همکاری لازم را با کارشناسان جهاد کشاورزی داشته باشند.
22/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود