سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل:۲۹۰۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آمل به چرخه تولید بازگشت


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل از اجرای ماده ۳ و تبصره ۲ ماده ۱0و بازگشت حدود 29000 مترمربع از اراضی کشاورزی این شهرستان به چرخه تولید خبر داد.
هادی‌زاده اعلام کرد: در پی دستور قضایی صادره از سوی دادستان محترم دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان آمل، اکیپ اجرای احکام قضایی با همراهی نیروی انتظامی کلانتری آغوزبن شهرستان آمل به عنوان نماینده دادسرا جهت حضور و برقراری نظم و امنیت جهت اجرای دستور، در روستای کاسب محله نسبت به تخریب مستحدثات غیرمجاز خارج از محدوده طرح هادی اقدام کردند.
وی افزود: در این عملیات، ۳ حکم قطعی ماده ۳ (بنا) و ۲۱ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ با دستور قضایی،دیوارکشی، تفکیک و بنای نیمه کاره غیرمجاز تخریب شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، سرپرست جهاد کشاورزی آمل تأکید کرد: جهاد کشاورزی با تمام توان در مسیر صیانت از اراضی کشاورزی ایستاده است. به همه افراد هشدار داده می‌شود: پیش از هرگونه ساخت‌وساز یا تغییر کاربری، از مراجع ذی‌صلاح مجوز دریافت نمایند.
14/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود