۹۲ زندانی آمل در آستانه سفر رئیس قوه قضائیه به مازندران آزاد شدند

حکم آزادی برای زندانیان آملی در آستانه سفر رئیس قوه قضائیه به مازندران صادر شد تا این زندانیان به آغوش گرم خانواده بازگشت کنند.
معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور در سفر به این شهرستان از زندان و بخش‌های مختلف ندامتگاه بازدید کرد.
حسن بابایی در این بازدید از بندهای مختلف، سالن ورزشی، امور فرهنگی، حکم‌های متهمان و وضعیت زندانیان بازدید کرده و پای درد دل زندانیان نشست.
وی اظهار کرد: واقعا حیف است که انسان در اوج جوانی زندگی خود را در زندان سپری کند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، در این مراسم ۹۲ زندانی بخاطر سفر رئیس قوه قضائیه به مازندران از بند آزاد شدند.
در این بین ۳۶ حکم آزادی به خاطر پایان حبس اجرایی شده و تعدادی از حکم آزادی زندانیان با کمک خیران برای جرائم غیرعمد و رد مال درنظر گرفته شد.
24/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود