مدیر جهاد کشاورزی آمل:55 هزار و 490 تن پرتقال از ‌باغ‌های آمل برداشت می شود


مدیر جهاد کشاورزی آمل از پیش‌بینی برداشت 55 هزار و 490 تن پرتقال از سطح 2370 هکتار باغ‌های این شهرستان خبر داد.
محمد هادی‌زاده به پیش‌بینی برداشت 55 هزار و 490 تن پرتقال از سطح 2370 هکتار باغ‌های این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این میزان تولید، آمل را به یکی از قطب‌های اصلی تولید پرتقال در استان تبدیل می‌کند.
وی تولید مرکبات را در اقتصاد منطقه مؤثر دانست و افزود: تولید پرتقال در آمل نقش بسزایی در اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی شهرستان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی آمل بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی با ارائه آموزش‌های تخصصی، تامین نهاده‌های با کیفیت و ارائه تسهیلات حمایتی از باغداران منطقه حمایت می‌کند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، هادی زاده توجه به فرآوری و بسته‌بندی مناسب محصولات کشاورزی را خواستار شد و بیان کرد: با فرآوری و بسته‌بندی‌های استاندارد، می‌توان ارزش افزوده محصولات تولیدی را افزایش داد. همچنین زمینه صادرات به بازار‌های داخلی و خارجی را فراهم کرد.
15/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود