معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل:توسعه آبیاری نوین در دستور کار جهاد کشاورزی آمل


با توجه به محدودیت منابع آبی، توسعه سیستم‌های آبیاری قطره‌ای و بارانی در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی شهرستان آمل قرار دارد.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، در بازدید از باغات روستای گرنا و مزارع روستای آبگرم با اشاره به اهمیت توسعه آبیاری نوین در راستای مدیریت بهینه مصرف آب و افزایش راندمان تولید، گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، توسعه سیستم‌های آبیاری قطره‌ای و بارانی در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی قرار دارد و تلاش خواهیم کرد با ارائه تسهیلات و مشاوره‌های فنی، زمینه را برای گسترش این سیستم‌ها در بین کشاورزان فراهم کنیم.
هادی‌زاده به کشاورزان توصیه کردند که حتما از الگوی کشت وارقام مناسب منطقه برای محصولات زراعی و باغی برای بهره گیری بهینه و هرچه بیشتر از پتانسیل‌های منطقه‌ای جهت تامین امنیت غذایی و پایداری تولید استفاده کنند و در اسرع وقت نسبت به دریافت سند برای زمین‌های زراعی و باغی خود جهت تثبیت و تقویت حقوق مالکیت کشاورزان و جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد امنیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اقدام نمایند.
وی افزود:کشاورزان از طریق نظام مهندسی نسبت به اخذ دفترچه باغی و کد QR جهت صدور مجوز صادرات محصولات اقدام نمایند و برای بهره مندی از تسهیلات بلاعوض آبیاری قطره‌ای و بارانی نسبت به اخذ پروانه‌های برداری چشمه اقدامات لازم را انجام دهند.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، با تأکید بر نقش مهم کشاورزان در توسعه پایدار منطقه، گفت: کشاورزان به عنوان اصلی‌ترین رکن تولید در منطقه، نقش بسزایی در توسعه و آبادانی روستا‌ها دارند و جهاد کشاورزی همواره در کنار آنان خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان مازندران، هادی زاده افزود: شناسایی و رفع مشکلات کشاورزان از اولویت‌های اصلی جهاد کشاورزی شهرستان است و امیدواریم با همکاری و همفکری کشاورزان و سایر دستگاه‌های مرتبط، بتوانیم گام‌های موثری در جهت توسعه کشاورزی منطقه برداریم.
18/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود