فرماندار آمل:حماسه ۶ بهمن مردم آمل به گوش ایران برسد


فرماندار آمل با بیان این که حماسه ۶ بهمن مردم آمل باید به گوش ایران برسد، یاد و خاطره شهدای این واقعه را گرامی داشت.
مصطفی سوادکوهی در نشست اعضای ستاد مردمی حماسه ۶ بهمن با استاندار مازندران بر همدلی، انسجام و ایستادگی تاکید کرد و گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تاکنون توانسته با تکیه بر اراده ملت، مسیر پیشرفت و عزت را در کشور هموار کند. با این حال، متأسفانه پس از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب، برخی از مصائب و مشکلات همچنان در استان مازندران و به‌ویژه شهرستان آمل باقی مانده است.
وی با بیان اینکه حوزه آموزش و برخی از زیرساخت‌های استان نیازمند توجه جدی هستند، افزود: مردم آمل با همان روحیه انقلابی و حماسی همچنان در مسیر آرمان‌های انقلاب گام برمی‌دارند، اما برخی بی‌مهری‌ها و کم‌توجهی‌ها موجب شده است تا صدای رسای این مردم قهرمان به درستی به گوش مسئولان نرسد.
سوادکوهی همچنین حضور استاندار مازندران، که از سرداران سپاه قدس و دارای سابقه مدیریتی و علمی برجسته است، را مایه افتخار استان دانست و بر لزوم توسعه زیرساخت‌ها و رفع مشکلات مردم تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت‌های دلسوزانه مسئولان و مجاهدت‌های مردم، می‌توانیم آمل را به جایگاهی که شایسته آن است برسانیم و صدای مردم این شهرستان را با قدرت به سراسر ایران منتقل کنیم.
29/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود