رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بهزیستی کشور:سیل ۵۰ میلیارد تومان به منازل مددجویان بهزیستی در مازندران خسارت زد


رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۲۳۶ منزل مسکونی مددجویان آسیب‌دیده از سیلاب اخیر مازندران خبر داد و گفت: ۵۰ میلیارد تومان خسارت برآورد شد.
محمدحسن خیرخواه در نشست بررسی وضعیت منازل آسیب‌دیده مددجویان، اظهار کرد: پس از انجام ارزیابی‌های میدانی، میزان خسارت واردشده به منازل مسکونی جامعه هدف بهزیستی در استان مازندران مشخص شده و بخشی از اعتبار مورد نیاز برای جبران این خسارت‌ها به حساب بهزیستی استان واریز شده است.
وی افزود: مرحله نخست اعتبارات تعمیر و بازسازی منازل آسیب‌دیده تخصیص یافته و در مراحل بعدی نیز منابع بیشتری برای جبران خسارت خانواده‌های تحت پوشش اختصاص خواهد یافت.
رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۲۳۶ واحد مسکونی مددجویان در جریان سیلاب اخیر آسیب دیده‌اند، گفت: مجموع خسارت‌های برآوردشده در این بخش نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، خیرخواه همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای پویشی با هدف افزایش پوشش بیمه‌ای منازل مددجویان خبر داد و بیان کرد: در صورت موفقیت این پویش، زمینه تأمین منابع لازم برای پوشش بیمه تکمیلی منازل جامعه هدف بهزیستی فراهم خواهد شد تا در حوادث احتمالی آینده، حمایت مؤثرتری از خانواده‌ها صورت گیرد.
8/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود