رئیس پلیس پیشگیری مازندران:سرقت محتویات داخل خودرو در مازندران۶ درصد کاهش یافت


رئیس پلیس پیشگیری مازندران از کاهش ۶ درصدی سرقت محتویات داخل خودرو و کاهش ۲۳ درصدی سرقت قطعات خودرو در مهر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
سرهنگ مهدی خادمی گفت: بر اساس تازه‌ترین ارزیابی‌های آماری، اجرای طرح‌های انتظامی و تشدید اقدامات پیشگیرانه، به مهار فعالیت سارقان و کاهش وقوع این سرقت‌ها در سطح استان منجر شده است.
وی شناسایی باند‌های فعال سرقت، اعزام گروه‌های گشت آشکار و پنهان و تمرکز بر کانون‌های جرم‌خیز را از اولویت‌های پلیس در ماه‌های اخیر برشمرد و افزود: برخورد با باند‌های سرقت و توجه ویژه به نقاط آسیب‌پذیر، در کاهش وقوع سرقت قطعات و محتویات خودرو مؤثر بوده است.
رئیس پلیس پیشگیری مازندران با تأکید بر نقش مشارکت مردم در تداوم این روند گفت: بخشی از سرقت‌های ثبت‌شده ناشی از رعایت نکردن نکات ایمنی و هشدار‌های پلیسی است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرهنگ خادمی در پایان از شهروندان خواست با رعایت توصیه‌های حفاظتی در تأمین امنیت مشارکت کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
11/8/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود