مدیر کل بیمه سلامت مازندران:سه هزار و ۱۰۰ زوج نابارور مازندران از خدمات دولتی درمان بهره‌مند شدند


مدیر کل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اجرای طرح نشان دار کردن زوج های نابارور در سطح کشور و در استان ها از شناسایی و نشاندار شدن سه هزار و ۱۰۰زوج نابارور مازندران و بهره مندی آنها از خدمات دولتی درمان خبر داد .
ذوالفقار تقوی در مراسم تجلیل از خیران بیمه سلامت مازندران که در ساری برگزار شد، ‌افزود: در حال حاضر بیمه سلامت مازندران با هفت مرکز ارائه‌دهنده خدمات درمان ناباروری در استان قرارداد همکاری دارد و زوج‌های واجد شرایط می‌توانند از خدمات پیش‌بینی‌شده در این طرح استفاده کنند.
وی درباره گروه‌های مشمول این پوشش بیمه‌ای بیان کرد: زنان متأهل تا ۴۹ سال تمام و مردان متأهل مبتلا به ناباروری اولیه یا ثانویه، در چارچوب ضوابط تعیین‌شده، مشمول خدمات بیمه‌ای درمان ناباروری هستند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران خاطرنشان کرد: ۷۴ قلم داروی مرتبط با درمان ناباروری، انواع آزمایش‌ها و تصویربرداری‌ها، خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی ART از جمله IVF، میکرواینجکشن، انتقال جنین و IUI و همچنین تجهیزات مرتبط، تحت پوشش بیمه قرار دارند.
تقوی همچنین به اجرای حمایت‌های بیمه‌ای از مادران فاقد پوشش بیمه اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادران فاقد بیمه در دوران بارداری و شیردهی و فرزندان آنان تا هفت سالگی تحت پوشش قرار می‌گیرند.
وی افزود: این خدمات در مراکز دولتی و دانشگاهی برای افراد مشمول به‌صورت رایگان ارائه می‌شود و هدف از اجرای آن، تسهیل دسترسی خانواده‌ها به خدمات سلامت و کاهش هزینه‌های درمان است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران از پوشش رایگان نزدیک به یک میلیون و ۱۱۱ هزار نفر در این استان خبرداد و گفت: قرار است سهم پرداختی مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۳۰ درصد کاهش یابد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، تقوی افزود: تلاش می‌شود پوشش بیمه سلامت در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه از ۹۵ درصد به ۱۰۰ درصد جمعیت ایرانی برسد.
وی در پایان گفت: نزدیک به نیمی از جمعیت مازندران زیر پوشش بیمه سلامت هستند که حدود ۷۰ درصد این جمعیت، معادل نزدیک به یک میلیون و ۱۱۱ هزار نفر، به‌صورت رایگان از طریق صندوق‌های بیمه روستایی و سلامت همگانی ایرانیان تحت پوشش قرار دارند.
4/8/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود