استاندار مازندران:۱۳۳ طرح آبرسانی روستایی در مازندران با اعتبار بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اجرایی شد


استاندار مازندران از اجرای ۱۳۳ طرح آبرسانی روستایی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: اصلاح و توسعه شبکه، احداث خطوط انتقال، تجهیز چاه‌ها و افزایش ظرفیت تأمین آب از محورهای مهم این اقدامات بوده است. ‎
مهدی یونسی با اشاره به اهمیت تأمین پایدار آب شرب در مناطق روستایی اظهار کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۷۹۱ روستا با جمعیتی بیش از یک میلیون و ۳۷ هزار نفر تحت پوشش خدمات آب روستایی قرار دارند و تعداد مشترکان آب روستایی استان به ۵۵۲ هزار و ۲۶۸ مشترک رسیده است.
وی افزود: زیرساخت‌های موجود آب روستایی مازندران شامل حدود ۱۸۹ هزار و ۹۹۶ مترمکعب مخزن در مدار بهره‌برداری، ۳ هزار و ۱۳۱ کیلومتر خط انتقال و ۱۳ هزار و ۱۳۹ کیلومتر شبکه توزیع آب است. همچنین ۵۸۹ ایستگاه پمپاژ با ظرفیت مجموع ۷ هزار و ۳۴ لیتر بر ثانیه در این بخش فعالیت می‌کنند.
مقام عالی دولت در مازندران ادامه داد: طی دو سال اخیر، ۳۸ هزار و ۶۷۲ انشعاب آب واگذار شده و عملیات اصلاح شبکه، توسعه شبکه، اصلاح و احداث خطوط انتقال، حفر و تجهیز چاه‌ها، بهسازی منابع موجود و احداث ایستگاه‌های پمپاژ در دستور کار قرار گرفته است.
یونسی با اشاره به اجرای ۱۳۳ طرح آبرسانی با اعتبار ۲ هزار و ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خاطرنشان کرد: اصلاح و توسعه زیرساخت‌ها و افزایش پایداری شبکه از الزامات تأمین آب شرب روستاهاست و باید هم‌زمان با اجرای طرح‌های جدید، نگهداری و نوسازی شبکه‌های موجود نیز مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، وی افزود: بخشی از شبکه‌های آب روستایی استان فرسوده است و برنامه‌ریزی برای اصلاح این زیرساخت‌ها در کنار توسعه ظرفیت تأمین و انتقال آب، اهمیت ویژه‌ای دارد.
23/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود