مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:۳۶ رتبه برتر مازندرانی آزمون سراسری 1405 تجلیل شدند


در آیینی با حضور استاندار مازندران، از ۳۶ دانش‌آموز استان که در کنکور ۱۴۰۵ رتبه‌های تک‌رقمی و دورقمی کسب کردند، قدردانی شد.
آیین قدردانی از دانش‌آموزان مازندرانی دارای رتبه‌های تک‌رقمی و دورقمی آزمون سراسری ۱۴۰۵، عصر امروز با حضور استاندار مازندران و خانواده‌های دانش‌آموزان برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این مراسم گفت: ۳۶ دانش‌آموز دختر و پسر استان در آزمون سراسری امسال موفق به کسب رتبه‌های تک‌رقمی و دورقمی شدند.
فریدون کلبادی‌نژاد اظهار داشت: شهر‌های بابل، آمل، قائم‌شهر، ساری و محمودآباد بیشترین سهم را در کسب رتبه‌های برتر کنکور امسال داشتند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان استان پس از چند سال رکود در کسب رتبه‌های برتر آزمون‌های سراسری، ابراز امیدواری کرد این موفقیت‌ها در سال تحصیلی جدید نیز تکرار شود.
20/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود