فرماندار ویژه آمل:۲۴۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در آمل طی هفته دولت افتتاح می شود


فرماندار ویژه شهرستان آمل از افتتاح و بهره برداری ۲۴۳ طرح عمرانی، تولیدی، خدماتی و صنعتی با اعتبار بیش از ۳۷۰۰ میلیارد تومان همزمان با گرامیداشت هفته دولت در این شهرستان خبرداد.
‌بیژن پولادی در آستانه هفته دولت اظهار داشت:‌ این طرح‌ها شامل ۵۷ طرح عمرانی و خدماتی شهری توسط شش شهرداری سطح شهرستان با اعتبار حدود ۵۷۳ میلیارد تومان، ۱۲۹ طرح عمرانی و خدماتی توسط دهیاری‌ها در سطح روستاهای شهرستان با اعتبار حدود ۲۹۱ میلیارد تومان به‌عنوان طرح‌های مهم هفته دولت در شهرستان آمل است.
وی افزود: طرح توسعه فاز دوم بزرگترین کشتارگاه طیور توسط شرکت کاله آمل، یکی دیگر از مهمترین طرح‌های حوزه تولیدی و اشتغالزایی در سطح شهرستان آمل است که به مناسبت هفته دولت با مشارکت بخش خصوصی افتتاح می‌شود.
فرماندار ویژه آمل با اشاره به پروژه‌های دهیاری‌ها گفت: ۱۲۹ پروژه این حوزه با اعتباری حدود ۲۹۰ میلیارد و ۹۳۶ میلیون تومان در هفته دولت افتتاح می‌شود.
پولادی اعتبار هزینه‌شده برای پروژه‌های سایر دستگاه‌های اجرایی را یک‌هزار و ۶۷۹ میلیارد و ۳۵۶ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: برای اجرای پروژه‌های اقتصادی شهرستان نیز حدود ۱۲۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی با بیان اینکه شهرداری آمل ۲۷ پروژه، شهرداری دابودشت ۱۶ پروژه، شهرداری بابکان پنج پروژه و شهرداری امامزاده عبدالله دو پروژه را برای افتتاح آماده کرده‌اند، گفت: سایر شهرداری‌های شهرستان نیز طرح‌هایی را در هفته دولت به بهره‌برداری خواهند رساند.
فرماندار ویژه آمل میزان اعتبار هزینه‌شده در پروژه‌های شهرداری آمل را حدود ۴۸۱ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این رقم در شهرداری دابودشت ۳۳۶ میلیارد تومان، شهرداری بابکان ۲۸۷ میلیارد تومان، شهرداری گزینک ۲۴۵ میلیارد تومان و شهرداری امامزاده عبدالله ۳۰ میلیارد تومان بوده است. همچنین برای اجرای پروژه‌های سایر شهرداری‌ها حدود ۱۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
2/6/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود