دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران:برخورد با ترک فعل مدیران در اولویت است


دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: حمایت از تولیدکنندگان، صیانت از حقوق عامه و مقابله با ترک فعل مدیران از محورهای اصلی فعالیت‌های قضایی است.
علی‌اکبر عالیشاه اظهار داشت: حمایت‌های قضایی از تولیدکنندگان باعث افزایش اعتماد فعالان اقتصادی و تسهیل دسترسی آنان به مجموعه دادگستری نسبت به سال‌های گذشته شده است.
وی با اشاره به موضوع تغییر کاربری اراضی تصریح کرد: به دلیل شرایط خاص استان و مرغوبیت اراضی کشاورزی، تغییر کاربری ممنوع است و از بنیاد مسکن انتظار می‌رود با بازنگری در محدوده بافت روستاها، زمینه کاهش تخلفات در این حوزه فراهم شود.
دادستان مرکز مازندران همچنین درباره ترک فعل مدیران گفت: در صورت سهل‌انگاری مدیران در حفظ اموال دولتی و تأیید نیروی انتظامی، مطابق قانون با آنان برخورد خواهد شد و این موضوع در دستور کار شورای پیشگیری از وقوع جرم قرار دارد.
عالیشاه با استناد به ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی افزود: اهمال و سهل‌انگاری در حفظ اموال دولتی می‌تواند برای مدیران متخلف مجازات قانونی به دنبال داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به تبلیغات انتخاباتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تأکید کرد: تبلیغات انتخاباتی باید در بازه زمانی قانونی انجام شود و هرگونه تبلیغ خارج از زمان مقرر تخلف محسوب می‌شود.
1/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود