سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران:طرح سالم‌سازی دریا در سواحل مازندران شروع شد


طرح سالم‌سازی دریا با استقرار ناجیان در بیش از ۴۷۰ کیلومتر از سواحل مازندران شروع شد.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران در حاشیه آغاز طرح سالم‌سازی دریا در سواحل بابلسر اظهار کرد: طبق دستور استاندار، طرح شنای دریای سواحل زیبای استان مازندران امروز و در سالروز میلاد امام هادی علیه السلام و در ایام دهه ولایت و امامت رسماً آغاز به کار کرده است.
مصطفی سوادکوهی با بیان اینکه امروز توفیق داشتیم در محضر مردم شریف شهرستان بابلسر حاضر شویم، افزود: از مردم شریف استان مازندران و همچنین مهمانان عزیز و ارزشمندی که از اقصی نقاط ایران اسلامی به مازندران سفر می‌کنند خواهش می‌کنم حتماً به توصیه‌ها و هشدارهای عزیزان در هلال احمر، نیروهای نظامی و انتظامی توجه کامل داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی تأکید کرد: مردم و مسافران حتماً در مکان‌هایی که از قبل شناسایی و برنامه‌ریزی شده و طرح شنای دریا در آن نقاط مستقر است دل به دریا بزنند و شنا کنند و انشالله در ساعات ممنوعه در دریا شنا نکنند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران در پایان ابراز امیدواری کرد که در راستای تحقق دستور استاندار امسال شاهد کاهش بسیار چشمگیری در حوزه غرق‌شدگی در سواحل مازندران باشیم.
1405/3/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود