سرپرست جهادکشاورزی مازندران:صادرات کیوی مازندران به هند و سایر کشورها دو برابر شد


سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از رشد دو برابری صادرات کیوی این استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار تن کیوی از مازندران به بازارهای جهانی از جمله هند و کشورهای اوراسیا و حاشیه دریای خزر صادر شده است.
اسداله تیموری‌یانسری، در خصوص آخرین آمار صادرات کیوی تا تاریخ ۳ بهمن امسال اعلام کرد: صادرات کیوی مازندران نسبت به سال گذشته رشد دو برابری داشته است.
وی با اشاره به آمار دقیق صادرات کیوی گفت: طی این مدت ۵۲۷ محموله به وزن ۱۱ هزار و ۸۱۶ تن به کشور هند و ۸۶۴ محموله به وزن ۱۸ هزار و ۲۴۰ تن به سایر کشورها صادر شده که در مجموع به ۱۳۹۱ محموله با وزن بیش از ۳۰ هزار و ۵۶ تن می‌رسد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: همچنین مجموع صادرات مرکبات استان در همین بازه زمانی به ۲۲۱۵ محموله با وزن ۴۴ هزار و ۹۴۷ تن رسیده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تیموری یانسری در پایان گفت: این صادرات به کشورهای اوراسیا، حاشیه دریای خزر و هند انجام شده و نقش مهمی در توسعه زنجیره ارزش کشاورزی از باغ‌های کشاورزان تا ارزآوری و توسعه پایدار استان دارد.
6/11/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود