رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت: زمین مورد نیاز برای احداث ستاد اورژانس استان با پیگیری های مسوولان امر تعیین شد.
محمدصادق رضایی در دیدار با کارکنان اورژانس مازندران از پیگیری های انجام شده در زمینه واردات آمبولانس و فراهم شدن زمینه واردات از طریق بندر امیرآباد خبر داد.
وی با اشاره به وضعیت ناوگان امدادی استان گفت : ناوگان آمبولانس ما بسیار فرسوده و در مناطق کوهستانی با مشکلات جدی مواجه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با همراهی همکاران، حمایت وزارت بهداشت و همکاری مسئولان استانی، امیدواریم بتوانیم خدمات بهداشتی و درمانی را در مازندران به سطح مطلوبتری برسانیم و بر مشکلات موجود غلبه کرد.
بالگردهای اورژانس جزو اولین پرنده های امدادرسان هوایی محسوب می شوند. این بالگردها بسیار پرقدرت بوده و به راحتی وارد مناطق صعب العبور می شوند.
مازندران به لحاظ شرایط و موقعیت خاص سرزمینیش از جمله استان هایی است که پرواز بالگرد اورژانس برای ارائه خدمات فوری و سریع به مصدومان و بیماران حائز اهمیت است. این استان بیش از سه هزار روستا دارد که بخشی از این روستاها از نقاط کوهستانی و صعب العبور قرار دارند که خدمات دهی به افراد زمانبر و حتی گاهی اوقات غیرممکن است.
از سوی دیگر مازندران قطب گردشگری کشور به شمار می رود و۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد و سالانه میلیون ها نفر از طریق جاده های مواصلاتی به این استان وارد می شوند.
7/8/1404





