مدیرکل بهزیستی مازندران:بهزیستی مازندران برای سه‌هزار و ۴۰۰ مددجو شغل ایجاد کرد


مدیرکل بهزیستی مازندران از ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۴۲۳ مددجوی زیرپوشش این نهاد حمایتی و خدماتی در استان خبرداد و گفت که این اشتغال ایجاد شده، از رشد ۱۱۴ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است.
فریبا بریمانی افزود: سازمان بهزیستی کشور در سال گذشته هدفگذاری ایجاد اشتغال برای ۳ هزار نفر از مددجویان و معلولان مازندران را تعیین کرده بود، اما بهزیستی استان با اجرای راهکارهای مختلف، موفق به ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۴۲۳ نفر از مددجویان زیرپوشش شد که بیانگر عملکردی فراتر از پیش بینی ها بود.
وی، پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان برای راه اندازی کسب و کار، معرفی متقاضیان کار به کارفرمایان و همچنین پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به عنوان مشوقی برای جذب افراد زیر پوشش بهزیستی را از جمله دلایل افزایش تعهد ایجاد اشتغال بهزیستی مازندران برای مددجویان زیرپوشش ذکرکرد.
مدیرکل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: رویکرد و هدف اصلی بهزیستی، دستیابی به توانمندسازی همه جانبه جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی مددجویان است و بی شک برای تحقق این مهم از تمام ظرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، بریمانی، افزود: تمام تلاش بهزیستی معطوف به این امر مهم شده است که مددجویان زیرپوشش به استقلال اقتصادی برسند تا بتوانند معاش خود و خانواده را به بهترین شکل ممکن تامین کنند.
11/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود