معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:۲۰۰ هزار تن برنج سفید در کشت دوم مازندران تولید می شود


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیش‌بینی می‌شود ۲۰۰ هزار تن برنج سفید در سطح پرورش «رتون» و کشت مجدد استان داشته باشیم.
هادی باقری، اظهار کرد: عملیات برداشت برنج در بیش از ۱۶۰ هزار هکتار از سطح ۲۳۰ هزار هکتار انجام شده است.
وی افزود: از این میزان ۱۵۹ هزار هکتار ارقام محلی و یک‌هزار هکتار از ارقام پرمحصول برنج بوده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلان اینکه فرآیند برداشت برنج به سرعت ادامه دارد، تصریح کرد: تاکنون۱۰۰ هزار هکتار از اراضی مازندران به کشت مجدد و پرورش «رتون» اختصاص یافته است.
باقری با اشاره به اینکه سطح رتون و نشای مجدد به ۱۲۰ هزار هکتار می‌رسد، اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است ۲۰۰ هزار تن برنج سفید در سطح رتون و کشت مجدد استان داشته باشیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی خاطرنشان کرد: توجه شالیکاران به معاینه فنی کمباین‌های برنج کماکان مورد تاکید است.
5/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود