نماینده پلیس امنیت اقتصادی منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری:باند قاچاق چوب و محموله میلیاردی راش و توسکا در جاده هراز کشف شد


نماینده پلیس امنیت اقتصادی منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری از شناسایی و انهدام یک باند قاچاق چوب در مسیر جاده هراز خبر داد.
سرگرد محمد مجیدی‌نیا در حاشیه انتقال چوب‌های قاچاق کشف‌شده در شهرستان آمل اظهار داشت: با انجام یک عملیات اطلاعاتی و با هماهنگی مرجع قضائی، محل فعالیت اعضای باند قاچاق در محور هراز شناسایی و تحت نظارت قرار گرفت.
وی افزود: بررسی‌ها نشان داد اعضای این باند، چوب‌های قاچاق را پس از انتقال به یک انبار و کارگاه تولید زغال، با دستگاه چوب‌بری قطعه‌قطعه و روانه بازار فروش می‌کردند.
نماینده پلیس امنیت اقتصادی ادامه داد: در این عملیات مقدار قابل توجهی چوب از گونه‌های باارزش راش و توسکا به ارزش بیش از ۳ میلیارد ریال کشف و ضبط شد. همچنین پنج نفر از عوامل فعال در این کارگاه غیرقانونی شناسایی و دستگیر شدند.
مجیدی‌نیا با تأکید بر تداوم پیگیری‌ها برای شناسایی سرشاخه‌های اصلی این باند قاچاق خاطرنشان کرد: محموله کشف‌شده برای سیر مراحل قانونی به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل منتقل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی به افراد سودجو در حوزه قاچاق چوب هشدار داد و تصریح کرد: هرگونه اقدام پوششی و فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه برداشت و حمل چوب‌های جنگلی از دید پلیس و یگان حفاظت منابع طبیعی پنهان نخواهد ماند و با متخلفان برابر قانون برخورد جدی صورت می‌گیرد.
30/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود