معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:فروش مرغ بالاتر از ۱۰۵ هزار تومان تخلف است


معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با هشدار به واحدهای صنفی گفت: هرگونه فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب ۱۰۵ هزار تومان تخلف است.
سید محمد جعفری با اشاره به افزایش نامتعارف قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: به منظور کنترل چرخه تولید تا عرضه و جلوگیری از گرانفروشی، مانور گسترده سه‌روزه با همکاری نهادهای نظارتی، امنیتی و قضائی در سراسر استان اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار، قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم برای مصرف‌کننده ۱۰۵ هزار تومان تعیین شده است، افزود: عرضه مرغ بالاتر از این نرخ به منزله تخلف آشکار تلقی می‌شود و متخلفان با تشکیل پرونده تعزیراتی و پلمب واحد صنفی در محل مواجه خواهند شد.
معاون جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به حضور مستمر تیم‌های مشترک بازرسی در سطح استان تصریح کرد: این گشت‌ها با مشارکت بسیج اصناف، صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی در تمام شهرستان‌ها فعال هستند و هیچ واحدی نباید تصور کند از نظارت‌ها دور خواهد ماند.
جعفری با هشدار به سودجویان بازار مرغ خاطرنشان کرد: دوران بی‌توجهی به مصوبات و سوءاستفاده از نیاز مردم به پایان رسیده و با هرگونه تخلف به صورت قاطع برخورد خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده گرانفروشی یا تخلف، موارد را سریعاً به دستگاه‌های مسئول گزارش دهند تا پیگیری قانونی صورت گیرد.

به گفته جعفری، هدف از این اقدام، برقراری آرامش در بازار و جلوگیری از فشار قیمتی بر سفره مردم است و جهاد کشاورزی مصمم است اجازه ندهد منافع عمومی قربانی سودجویی برخی افراد شود.
27/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود