مدیرعامل هلال احمر مازندران خبر داد:۲۲۵ نفر از امواج مرگبار خزر نجات یافتند


مدیرعامل هلال احمر مازندران از ارائه خدمات امدادی به یک هزار و ۱۰۳ نفر و نجات ۲۲۵ نفر از امواج مرگبار خزر در طرح پیشگیری و کاهش غریق در ساحل این استان خبر داد.
غلامعلی فخاری اشرفی فخاری با بیان اینکه امسال در اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق از اول خرداد در این مناطق مستقر شدند، گفت: در راستای اجرای این طرح سه پایگاه ثابت دریایی، ۳۱ پست سیار ساحلی با گشت زنی روزانه ۱۳۳ نفر امدادگر و نجاتگر و ۱۲۵۳ ناجی غریق مشارکت دارند.
وی با تاکید بر اینکه تابستان امسال تمام توان عملیاتی هلال احمر مازندران بر محور پیشگیری و کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است تصریح کرد: ارائه خدمات به ۸۴۷ نفر و انتقال ۳۱ مصدوم به مراکز درمانی از دیگر خدمات امدادی، پیش بیمارستانی و اورژانسی ارائه شده به گردشگران ساحلی بوده است.
مدیرعامل هلال احمر مازندران با بیان اینکه بررسی‌های آماری نشان می‌دهد سال گذشته تعداد غریق در آب‌های ساحلی مازندران نسبت به مدت مشابه با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است، تصریح کرد: این کارنامه درخشان مرهون تلاش شبانه روزی امدادگران و ناجیان غریق بوده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران، فخاری با اشاره به اینکه عدم آگاهی افراد نسبت به وضعیت توپوگرافی و تغییرات بستر دریا در نوار ساحلی و نیز عدم آشنایی به قواعد شنا و وجود جریان شکافنده از عمده‌ترین دلایل غرق شدن مردم قلمداد می‌شود، گفت: افراد زیادی توصیه‌های نجاتگران و امدادگران هلال احمر را در نظر نمی‌گیرند و با شنا در مناطق حادثه خیز جان خود را به خطر می‌اندازند.
20/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود