رئیس کل دادگستری مازندران:کالای متروکه در بنادر مازندران وجود ندارد


رئیس کل دادگستری مازندران گفت: کالای متروکه در بنادر استان وجود ندارد و روند ترخیص کالا مطلوب است.
عباس پوریانی در کارگروه استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: وضعیت نامناسب انبارهای سازمان اموال تملیکی در گذشته، با ورود دستگاه قضائی مازندران، نظارت ویژه دادستان‌های سراسر استان و همراهی و تعامل دستگاه‌های متولی به ویژه اداره کل اموال تملیکی، امروز به شرایط مطلوبی رسیده و سازماندهی مناسبی در این خصوص انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه کالای متروکه در بنادر استان مازندران وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل و دغدغه خاصی در گمرکات و بنادر استان و انبارهای سازمان اموال تملیکی مازندران وجود ندارد و اقدامات و پیگیری‌های لازم در این راستا طبق روال در حال انجام است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: در حال حاضر کالاهایی که در اختیار اداره کل بندر و گمرکات قرار می‌گیرد طی کمتر از یک ماه ترخیص می‌شود که زمان بسیار مناسبی است و در این راستا از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیران قضائی استان و همه افرادی که در این حوزه نقش آفرین هستند تشکر می‌کنم.
14/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود