سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در نشست با اتحادیه خبازان استان گفت: کمک هزینه نانوایان استان مربوط به اسفندماه سال گذشته به مبلغ ۵۱۰ میلیاردتومان پرداخت شد تا کمکی به نانوایان مازندرانی باشد.
تولایی افزود: در تصمیماتی که اتخاذ میشود هم باید رضایت تولیدکننده و هم رضایت مصرف کننده مدنظر قرار گیرد و تصمیمات باید همه جانبه باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، وی همچنین خواستار احداث مجتمع های نانوایی برای پخت انواع نان در استان شد و گفت: طرح مطالعاتی حذف نایلون در نانوایی ها برای حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان در یکی از شهرهای استان بصورت پایلوت اجرایی شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در این نشست بر تشکیل جلسه مشترک برای بررسی و رفع ایرادات سامانه نانینو تاکید کرد.
6/3/1404





