فرماندارشهرستان نور :با تخصیص اعتبارات و نظارت مستمر، از وقوع حوادث در مناطق پرخطر جلوگیری می‌کنیم


فرماندار شهرستان نور در بازدید از پروژه دیواره حفاظتی سنگتاپ تأکید کرد: با دستور استاندار مازندران، بودجه لازم برای تکمیل دیواره حفاظتی رودخانه سنگاپ در بخش چمستان تأمین شده و به زودی با انتخاب پیمانکار، عملیات مخروط‌ریزی با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.
بیژن پولادی با اشاره به چالش‌های منطقه افزود: با توجه به شرایط اقتصادی و وسعت جغرافیایی حادثه‌خیز شهرستان، در محور لاویج بیش از ۱۷ میلیارد تومان هزینه شده که بخشی از آن از طریق تهاتر با کمک دادستان، اجرای گارد بتن و سنگ‌ملات انجام شد و ایمنی نسبی ایجاد کرده‌ایم و پیمانکار جدید نیز ادامه کار را بر عهده خواهد گرفت.
وی به سایر پروژه‌های عمرانی منطقه اشاره کرد و گفت: لایروبی رودخانه‌های ناپلارود و حاجی ماهرود به پایان رسیده و پروژه‌های میانبند نیز در دستور کار راهداری و بنیاد مسکن قرار دارد. در منطقه وازتنگه که رانش گسترده‌ای داشت، دو پیمانکار مشغول پاکسازی و اصلاح مسیر هستند. همچنین در روستاهای کلیک، یاسل و سراسب در بخش بلده با تجهیزات ارائه‌شده توسط آب منطقه‌ای و راهداری، عملیات پیشرفت خوبی داشته است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز؛ نماینده عالی دولت در شهرستان نور با درخواست از ستاد بحران و راهداری استان تأکید کرد: از ستاد مدیریت بحران و اداره کل راهداری می‌خواهیم با تخصیص بودجه و اعتبارات ماده ۱۸، از طریق کمیته برنامه‌ریزی و ستاد بحران، به ساماندهی نقاط حادثه‌خیز کمک کنند تا از خسارات احتمالی به دیگر مناطق جلوگیری شود.
2/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود