رئیس کل دادگستری مازندران:همه دستگاه‌های اجرایی و ادارات مکلف به رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه گذاری در مازندران هستند


رئیس کل دادگستری مازندران گفت: با تمام ظرفیت از سرمایه گذاری در استان حمایت می‌کنیم زیرا فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان ارکان رشد و توسعه مازندران هستند.
عباس پوریانی در دیدار با اعضای هیأت رئیسه و هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، دستگاه قضائی استان را حامی و پشتیبان واحدهای تولیدی و صنعتی عنوان کرد و افزود: دادگستری مازندران با تمام ظرفیت و توان از سرمایه گذاری و تولید در استان حمایت می‌کند.
وی ادامه داد: با توجه به نگرش‌های بعضاً نادرست برخی مسئولان در گذشته، مازندران با مشکلات متعددی در مسیر رشد و پیشرفت مواجه شده که می‌طلبد با تغییر نگاه‌های پیشین، در راستای توسعه استان اهتمام شود.
رئیس کل دادگستری مازندران از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به عنوان ارکان رشد و توسعه مازندران یاد و تاکید کرد: با توجه به شعار سال، همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ادارات مکلف هستند نسبت به رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه گذاری در مازندران تلاش کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، پوریانی تصریح کرد: باید ضمن شناسایی و حمایت از افراد دارای اهلیت سرمایه گذاری، در راستای حمایت از تولید در مازندران اهتمام ویژه صورت گیرد.
31/1/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود