مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران:حجم ذخیره آبی سدهای مازندران به ۳۲۸ میلیون مترمکعب رسید


مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: ۷۴ درصد حجم مخازن سدهای استان از آب پر شده و به ۳۲۸ میلیون مترمکعب رسیده است.
جواد دادویه اظهار کرد: ذخیره آب در مخزن سدهای مازندران به لطف بارندگی‌های مناسب چند هفته اخیر، از ۲۹۴ میلیون متر مکعب در نیمه اسفند ۱۴۰۳ با افزایش ۳۴ میلیون مترمکعبی به ۳۲۸ میلیون متر مکعب رسید و اکنون ۷۴ درصد ظرفیت آبگیری سدهای استان پر است.
وی افزود: خوشبختانه با بارندگی‌های مناسبی که در چند هفته اخیر داشتیم، شاهد سرریز شدن سد آیت‌الله صالحی مازندرانی در سوادکوه شمالی و سد میجران در رامسر بودیم و پرشدگی مخزن سد شهید رجایی ساری هم به ۹۳ درصد رسیده است.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران ادامه داد: در مخزن ۱۶۲ میلیون متر مکعبی سد شهید رجایی ساری اکنون بیش از ۱۵۱ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده که نسبت به ذخیره ۶۴ میلیون متر مکعبی این سد در ۱۰ فروردین ۱۴۰۳، حدود ۱۳۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

دادویه اظهار کرد: سد آیت‌الله صالحی مازندرانی هم که در چهارمین روز فروردین سرریز شد، در تاریخ مشابه سال گذشته ۱۳۴ میلیون متر مکعب آب داشت و اکنون با افزایش ۵.۵ درصدی در حال سرریز است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی افزود: از آخرین سرریز سد شهید رجایی که فروردین ۱۳۹۹ بود چهار سال می‌گذرد و در صورت سرریز شدن این سد در ماه جاری، برای هشتمین از زمان بهره‌برداری شاهد سرریز سد شهید رجایی ساری خواهیم بود.
10/1/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود