مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران خبر داد:سهمیه‌بندی گندم کارخانجات آرد مازندران اصلاح می شود


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از اصلاح سهمیه‌بندی برخی از کارخانجات بر اساس عملکرد آن‌ها به‌منظور توزیع عادلانه و رقابت سالم، خبر داد.
عباسعلی وفائی‌نژاد در جلسه کمیته تعیین سهمیه اسفندماه کارخانجات آرد استان، با تاکید بر ضرورت توجه به درجه‌بندی کارخانجات آرد، این اقدام را گامی در جهت تولید محصول استاندارد و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از انحراف در زنجیره تامین گندم، آرد و نان دانست.
وی ادامه داد: در این جلسه نتایج بازدید‌های میدانی کمیته استانی درجه‌بندی کارخانجات آرد مطرح و به همراه سایر شاخص‌های عملکردی در فرآیند تخصیص سهمیه لحاظ گردید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، یکی از مهم‌ترین تصمیمات این نشست را اصلاح سهمیه‌بندی برخی از کارخانجات بر اساس عملکرد آن‌ها بیان کرد و افزود: با اتفاق نظر اعضای کمیته، سهمیه سه کارخانه که دارای مغایرت موجودی گندم بودند، کاهش یافت و همچنین، برنامه‌هایی نظیر توقف حمل گندم از سایر استان‌ها برای این کارخانه‌ها و کاهش موجودی گندم آن‌ها از طریق فروش به سایر واحد‌های تولیدی اجرا شد.
وفائی‌نژاد، این اقدامات را موجب ارتقای شفافیت و رقابت سالم در صنعت آرد دانست و گفت: این اقدامات با افزایش پایبندی کارخانجات به قوانین و مسئولیت پذیری آن‌ها،
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازبلاغ،وی، متذکر شد: با اجرای دقیق این سیاست‌ها و نظارت مستمر، انتظار می‌رود اعتماد عمومی به نظام تأمین آرد افزایش یافته و تأمین پایدار این کالای اساسی تضمین گردد.
2/12/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود