مدیرکل انتقال خون مازندران:میزان ذخیره خون مازندران از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست


مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: باتوجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی و همچنين ماه مبارک رمضان نیاز به خون همچنان بالا است.
عبدالله محمدی فیروزجایی اظهار کرد: میزان ذخیره خون در استان کماکان از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.
وی با بیان اینکه درحال حاضر ذخیره خون در مازندران به چهار روز رسید، افزود: باتوجه به تعطیلات نوروزی و همچنین در پیش بودن ماه رمضان نیاز به خون همچنان در استان بالا است.
مدیرکل انتقال خون مازندران بیان کرد: پایگاه‌های انتقال خون ار گلوگاه تا رامسر وهمچنین تیم‌های سیار در سطح استان فعال است.
محمدی فیروزجایی با هشدار داد: باتوجه به پایان سال نیاز خونی به‌دلیل سفرهای نوروزی، انجام جراحی‌ها، تأمین نیازهای خونی بیماران تالاسمی و همچنین ماه مبارک رمضان بیشتر شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی ادامه داد: موضوع دیگر بیماری سرماخوردگی است که در این فصل شیوع بیشتری داشته است.
25/11/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود