معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شخم و شیار زمستانه شالیزارهای استان یک و دو هفتهای است که به طور جدی تقریبا در ۲۰ درصد از شالیزارهای استان به همت کشاورزان آغاز شده است.
هادی باقری از شالیکاران سایر مناطق استان خواست تا هرچه سریع تر نسبت به شخم و شیار زمین های شالیزاری با هدف استفاده از آب فراوان و از بین بردن علف های هرز اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: با احتساب سطوح حدود ۲۲۸ هزار هکتاری شالیزارهای مازندران، بیش از ۴۰ هزار هکتار در شهرهای مرکزی استان از جمله آمل، بابل، فریدونکنار، محمودآباد، بابلسر و حتی شهرهای شرقیتر مانند قائمشهر و ساری شخم و شیار زمستانه انجام شده و تقریبا ۵ درصد شالیزارهای استان هم آب تخت گردیده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: بررسی های میدانی و آمار بارش ها نشان می دهد که در حال حاضر تمامی رودخانه های اصلی و فرعی استان مازندران پر از آب است و هدایت آب به زمین های شالیزاری براحتی قابل انجام است.
باقری بر لزوم لایروبی انهار و ردخانه های فرعی منتهی به شالیزارها تاکید کرد و گفت: با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی و طبق پیش بینی ها امسال نیز همانند چند سال اخیر زمان نشا کاری برنج هر سال به جلو بیفتد.





