شهردار چمستان گفت: پارک جنگلی کشپل بخشی از هویت چمستان است
مهندس تونی در جلسه بررسی مشکلات شهرستان نور که با حضور مدیرکل بازرسی مازندران، فرماندار شهرستان نور، مدیران کل جهادکشاورزی، منابع طبیعی مازندران و غرب مازندران، بخشداران و سایر مسئولین در فرمانداری برگزار شد با اشاره به اینکه شهرستان نور اولین شهرستان گردشگری استان مازندران از محور هراز است و چمستان پیشانی شهرستان و اولین شهر گردشگری از محور هزار است، گفت: متاسفانه در محدوده شهری زمین خالی وجود ندارد که مردم بتوانند آن را بسازند و مانند بادکنک باد شده که قطعا آسیب های خیلی جدی بعد از حل شدن حریم ها به شهروندان تحمیل می شود. چون نقشه راه وجود نداشته و شهر بدون داشتن نقشه مشخص توسعه پیدا کرده است.
وی افزود: توقع داریم محدوده شهری چمستان مانند دیگر شهرها لحاظ شود تا حق و حقوق مردم داده شود.
شهردار چمستان تاکید کرد: ماده ۹۹ در خصوص ساخت و ساز غیرمجاز تکالیفی را بر عهده شهرداری گذاشته که باید انجام دهد و متاسفانه در شهر چمستان به میزان ساختمان های داخل محدوده، ساختمان های غیرمجاز در حریم شهر داریم که نیازمند کمک جهادکشاورزی و سایر مسئولین هستیم .
مهندس تونی در خصوص پارک جنگلی کشپل گفت: قرارداد فیمابین شهرداری و منابع طبیعی در خصوص پارک جنگلی کشپل در سال ۱۳۹۴ به اتمام رسید و از آن تاریخ به بعد بدون وجود قرارداد کارها انجام می شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از برترین خبر؛ وی با بیان اینکه پارک جنگلی کشپل بخشی از هویت چمستان است، ادامه داد: در راستای مطالبات شهروندان محترم و عدم رضایت از مدیریت پارک جنگلی کشپل شهرداری نسبت به رفتار و عملکرد ضعیف، اینگونه نگهداری و سرویس دهی را در شان مردم شریف چمستان نمیداند لذا درخواست برخورد در چارچوب مقررات با طرف قرارداد منابع طبیعی را از سوی متولیان امر دارد.
7/9/1403





