مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران خبر داد:تعیین تکلیف۷۰۰ تعاونی راکد مازندران در کمیته ویژه احیای تعاونی‌ها


مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران از تشکیل کمیته تعیین تکلیف تعاونی‌های غیرفعال استان و رسیدگی به وضعیت و احیای حدود ۷۰۰ تعاونی از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
علی باقری اظهار داشت: با احیا وفعال شدن دوباره این تعداد تعاونی امسال درمازندران حدود ۳ هزار نفر به چرخه اشتغال برگشتند.
وی با بیان اینکه مازندران از استان‌های پیشتاز در تشکیل تعاونی است و درحال حاضر ۱۵ هزار ۲۹ تعاونی درمازندران وجود دارد، افزود: از این تعداد درحال حاضر فقط ۷ هزار و ۷۵۰ تعاونی فعال و بقیه غیرفعال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، عمده مشکلات تعاونی‌های استان را مشکلات مالی و سرمایه در گردش، حقوقی و خانوادگی اعضای تعاونی‌ها اعلام کرد و ادامه داد: با برگزاری نشست‌های مشورتی و مشترک با کارشناسان واعضای اتاق تعاون استان و شهرستان می‌توان بسیاری از مشکلات تعاونی را برطرف و شرایط فعالیت دوباره آنها را فراهم کرد.
باقری اضافه کرد، برای رسیدگی به مشکلات و احیای واحدهای تعاونی، درادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های مازندران نیز ستاد تعیین تکلیف تعاونی‌های غیرفعال تشکل شده تا روند پیگیری و رفع مشکلات آنها تسریع شود.
وی همچنین به نقش مهم و محوری اتاق تعاون در رسیدگی به مشکلات تعاونی‌های غیرفعال را حائز اهمیت خواند و ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری نشست‌های مشترک اتاق تعاون واداره‌های کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وجود مرکز داوری در اتاق تعاون برای رسیدگی به حل مشکلات واحدهای تعاونی است که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران همچنین به اختصاص خط اعتباری ویژه حدود ۸ هزار میلیارد تومانی امسال از سوی بانک توسعه تعاون برای راه اندازی و نیز طرح‌های توسعه‌ای حوزه تعاون کشور اشاره کرد و گفت: سهم مازندران از این میزان اعتبار که شناور و قابل افزایش نیز هست، درمرحله نخست حدود ۱۸۰ میلیارد تومان است.
باقری تصریح کرد: برای جذب اعتبارهای مرحله نخست ابلاغی، پرونده‌های متقاضیان دریافت تسهیلات ایجاد اشتغال و توسعه‌ای درقالب تعاونی به ارزش حدود ۲۴۰ میلیار تومان ارزش تشکیل شده و طرح‌ها براساس توجیه انجام کار درحال بررسی و راستای آزمایی است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی اضافه کرد، دراین حوزه به هرمیزان طرح توجیهی و قابلیت اجرا تصویب شود، مشکلی برای پرداخت تسهیلات وجود ندارد.

1403/07/17

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :