معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران به مناسبت هفته کودک در خصوص اقدامات لازم برای جلوگیری از مشکلات جسمی، روحی و روانی کودکان استان توضیح داد.
رضا صفری عربی با اشاره به اینکه از چهاردهم مهرماه بمدت هفت روز “هفته ملی کودک” نامگذاری شده است، افزود: کودکان از جمله اقشار ارزشمند در جامعه به شمار می روند که آینده هر کشور در گرو توجه و پرورش این قشر است و در همین راستا می بایست به سلامت کودکان چه سلامت جسمی چه سلامت روانی و چه سلامت اجتماعی توجه ویژه ای شود.
وی ادامه داد: برای این منظور از سوی وزارت بهداشت مراقبت های متنوعی پیش بینی شده است که براساس گرو های سنی مختلف این مراقبت ها از قبیل واکسیناسیون و مراقبت های تکاملی ارائه می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران اظهار داشت: در این بین با توجه به شرایط و عصر حاضر تکامل روحی و روانی کودکان می بایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد به طوریکه این امر باعث شده تا از اختلالات غیر قابل درمان که در گذشته وجود داشته با اجرای غربالگری، تشخیص زودرس و درمان های بموقع قابل درمان شود و این افراد به جامعه برگردند.
صفری عربی یکی از عوامل بروز اختلالات کودکان درعصر حاضر را آسیب های اجتماعی برشمرد و گفت: شرایط این روزهای دنیا به سمتی است که کودکان با آسیب های اجتماعی مواجه هستند و دراین بین نقش مربیان بهداشت و مدارس و والدین در دور نگه داشتن کودکان از این آسیب های حائز اهمیت است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی اظهار کرد: در اختیار قرار دادن دستگاه های الکترونیک و مواجه با فضای مجازی از این دست آسیب های اجتماعی است که باید دقت لازم در این زمینه انجام شود.
1403/07/16





